• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren

Materiaal

Dikte

Lengte

Breedte

Prijs

tot

Spijkerplaten

1-4 van de 4 producten

Bent u op zoek naar spijkerplaten? Wovar heeft verschillende formaten spijkerplaten in het assortiment die allemaal gemaakt van verzinkt staal. Spijkerplaten worden gebruikt om twee balken met elkaar te verbinden. U zet dan de twee balken met de uiteinden tegen elkaar aan. Vervolgens legt u de ene helft van de plaat op de ene balk en de andere helft op de andere balk. Meet goed af waar de spijkerplaat precies moet komen en zet hem vervolgens vast door spijkers in de daarvoor bestemde gaten te slaan. De diameter van de spijkergaten is 4 mm. Zorg er daarom voor dat de diameter van de spijkers net iets kleiner is zodat ze nog net passen.  

4 producten

Wovar Blog

Alle laatste trends op klusgebied!

Lees meer

Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Lees meer

Verbindingsplaten

Spijkerplaten zijn dus heel handig om balken aan elkaar te bevestigen en aan elkaar te verbinden. Ze worden daarom ook wel verbindingsplaten genoemd. Verbindingsplaten worden eigenlijk bij heel erg veel kapconstructies gebruikt die later nog worden weggewerkt door aftimmeringen, zoals spanten. Dat komt omdat je er heel eenvoudig balken mee kunt verbinden en dit leidt tot een hele sterke constructie. Uiteraard moet dit wel worden weggewerkt omdat spijkerplaten er natuurlijk niet echt mooi uit zien. Kortom, super handig voor alle soorten houtverbindingen. Bestel uw spijkerplaten daarom snel bij Wovar!

Spijkerplaten kopen

Heeft u een bouw- of klusbedrijf? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van 15% korting op al uw bestellingen. Verder profiteert u als zakelijke klant van een handige bestelgeschiedenis, een eigen contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedlevering. Ok grootverbruikers zijn bij Wovar aan het juiste adres dankzij aantrekkelijke staffelkortingen.