Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Schaduwdoeken Waterdicht

Waterdichte schaduwdoeken zijn razend populair, doordat ze u beschermen tegen de zon en u tijdens een zomerse bui ook nog heerlijk droog zit. Hierdoor weet u zeker dat u tijdens een avond in de zomer altijd droog zit. De schaduwdoeken zijn gemaakt van hoogwaardig 200 gr/m2 polyester, welke voorzien is van een waterafstotende PU-coating. De coating zorgt er niet alleen voor dat het zonnedoek geen water doorlaat, maar zal hierdoor het water ook eenvoudig weg laten lopen. Dit maakt het waterdichte schaduwdoek gemakkelijk te reinigen. 

Houd er bij montage van een waterdicht schaduwdoek rekening mee dat u het doek 20 graden laat aflopen, hiermee voorkomt u dat water na een regenbui in het doek blijft staan. Dit komt neer op een afloop van 20 cm per meter. Waterdichte schaduwdoeken zijn winddicht, dus kunnen bij slecht weer veel wind pakken. Zorg daarom voor een stevige constructie voor uw waterdichte schaduwdoek. 

Op zoek naar een ander soort schaduwdoek? Bekijk dan ons volledige aanbod schaduwdoeken. Hier vindt u onder andere harmonica schaduwdoekenwaterdichte schaduwdoekenschaduwdoeken driehoek en vierkante schaduwdoeken

De waterdicht schaduwdoeken van Wovar zijn gemaakt van polyester en zijn voorzien van een waterafstotende coating. Het voordeel van een waterdicht schaduwdoek is dat u zowel tegen de zon als tegen de regen bent beschermd. U kunt dus op ieder moment buiten zitten. Komt er op een zomeravond een flinke bui voorbij? Dan zit u altijd droog. Bij het monteren van een waterdicht schaduwdoek is het wel van belang om rekening te houden met een afschot. Om het regenwater weg te laten lopen moet het doek namelijk schuin aflopen. Voor deze helling houdt u ongeveer 20 cm per strekkende meter van het doek aan. Hebt u een doek van 5 meter? Houd dan rekening met een afschot van 1 meter. 

Naastdat deze schaduwdoeken waterdicht zijn, beschermen ze dus uitstekend tegen de zon. Waterdichte schaduwdoeken houden net als de standaard HDPE schaduwdoeken voor 90 tot 95% UV-stralingen tegen. Zo kunt u heerlijk en onbezorgd buiten ontstpannen tijdens de zomer. 

Bent u nog op zoek naar materialen om uw schaduwdoek te bevestigen? Neem dan een kijkje in ons assortiment schaduwdoek bevestigingsmateriaal