CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Afstandhouders voor gaaspanelenGaasTuinGa terug naar home

Filters

Afstandhouders voor gaaspanelen

4 producten

Afstandhouders voor gaaspanelen

Op zoek naar afstandhouders voor uw gaaspanelen? Wovar biedt verschillende maten en vormen afstandhouders voor gaaspanelen aan. Door afstandhouders op uw gaaspanelen te plaatsen, houdt u uw gaaspanelen uit de buurt van muren, schuttingen etc. Zo voorkomt u dat regenwater via de gaaspanelen in contact komt met de muren en roestplekken achterlaat. Naast het voorkomen van roestplekken op muren en schuttingen, worden afstandhouders ook gebruikt om klimplanten te stimuleren om te groeien die om het gaas gewikkeld zitten. Dit komt omdat ze dankzij de afstandhouders voldoende ruimte hebben om groei door te maken. Wovar afstandhouders voor gaaspanelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en vormen. Zo vindt u onder andere ronde en vierkante afstandhouders en kunt u hiernaast kiezen voor kleuren als zwart en groen.

Hoe werkt een afstandhouder voor gaaspaneel?

Een afstandhouder voor gaaspaneel bevestigt u met de achterkant van de kunststof houder in het materiaal waartegenaan u de gaaspanelen wilt plaatsen. Het bevestigen doet u met behulp van spaanplaatschroeven. Wilt u de afstandhouder bevestigen aan een stenen muur? Dan dient u eerst een gat te boren met een steenboor. Vervolgens kunt u een nylon spreidplug in het gaat plaatsen en hierin de schroef bevestigen. Het gaas kan eenvoudig in de afstandhouder geschoven worden waarna u vervolgens het dopje van de houder op het al bevestigde deel klikt. De gehele houder bestaat namelijk uit twee onderdelen. Nog geen gaas uitgekozen om de afstandhouders aan te bevestigen? Bekijk dan ons gehele assortiment aan gaas.

Hoeveel afstandhouders heb ik nodig?

Om een stevige bevestiging van uw gaaspaneel te garanderen adviseren wij om om de ca. 50 centimeter een afstandhouder te plaatsen. De meest eenvoudige manier om te weten waar u de houders aan de muur moet plaatsen is om het paneel tegen uw muur of schutting aan te zetten en vervolgens de afstanden af te tekenen. Begin altijd bij de draad aan de buitenkant van een paneel en werk vervolgens verder. Op deze manier komt u erachter hoeveel afstandhouders u nodig heeft.