CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Vulmiddel en Plamuren

Vulmiddel en Plamuren

Op deze pagina vindt u handige vulmiddelen en plamuren in relatief kleine verpakkingen. Dit is ideaal voor het repareren van gaten en scheuren. Ook vaak gebruikt voor het wegwerken van bijvoorbeeld schroefgaatjes. Voor verschillende doeleinden vindt u verschillende producten. Veel van hen zijn overschilderbaar. Vulmiddelen zijn bij Wovar scherp geprijst en worden razendsnel bij u thuis afgeleverd! Voorbeelden van producten op deze pagina zijn houtvullers, reparatieplamuur, allesvuller en MDF plamuur vuller.  

Op deze pagina vindt u vooral onze verschillende plamuren en vullers in handige tubes. Wij hebben voor deze varianten gekozen omdat ze van zeer professionele kwaliteit zijn, maar vooral ook extreem gemakkelijk in gebruik. De plamuren en vullers in tube zijn namelijk gelijk klaar voor gebruik. Zonder eerst twee componenten met elkaar te mixen en mengen, kunt u gewoon gelijk aan de slag gaan. Wel een handige tip: Probeer van te voren de tube wel even een beetje te kneden zodat het nog makkelijker in gebruik is. De meeste plamuren en vullers op deze pagina zijn direct uit de vuller toe te passen op de ondergrond met behulp van een plamuurmes

Welke plamuur of vuller heb ik nodig?

De keuze uit welke plamuur of vuller u nodig heeft, is natuurlijk volledig afhankelijk van uw klus! Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de producten namen gegeven die zo duidelijk mogelijk zijn. Zo hebben we voor het repareren en vullen van MDF een aparte MDF-vuller, voor het repareren van scheuren en beschadigingen op verschillende ondergronden een speciale reparatieplamuur voor binnen en buiten en voor hout een speciale houtvuller. Zo heeft u voor elke klus een geschikt product. Ook hebben we bijvoorbeeld de alles-vuller. Dit is de meest multi-inzetbare variant. Groot voordeel van de alles vuller: deze is extreem licht en daardoor nog makkelijk in gebruik|! De allesvuller is een veel gemaakte keuze door de professional. Alle producten op deze pagina zijn overschilderbaar. 

Vuller en plamuur bestellen

U bestelt uw vuller of uw plamuur voor reparaties en onderhoud natuurlijk gewoon bij Wovar. Wij leveren deze producten namelijk altijd in de meest handige verpakkingen. Daarnaast zijn wij in de meeste gevallen goedkoper dan de bouwmarkt en verkopen wij onze producten ruim onder de advies verkoopprijs. Wij leveren plamuur en vullers door heel Nederland en België. Voor de actuele levertijd kijkt u boven aan op onze website. Wacht dus niet langer en los uw reparaties van muren, plafonds, hout en nog veel meer op met onze plamuren en vullers!