Filter op:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Pergola Verbindingsstukken

De pergola verbindingsstukken van Wovar zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heeft Wovar een grijsverzinkte lijn voor 7x7 cm palen en voor 9x9 cm palen. Daarnaast levert Wovar ook verbindingsstukken van zwart gepoedercoat staal.

Pergola Verbindingsstukken Verzinkt

De grijs verzinkte pergola verbindindingsstukken van Wovar zijn er in 8 verschillende soorten. Zo heeft Wovar hoekverbindingselementen, verlengingselementen, 90 graden hoekverbinding en een pergola hoekverbinding met verleningselement. De verbindingselementen worden geleverd voor 7x7 cm en 9x9 cm palen. De verbindingsstukken zijn gemaakt van ijzersterk verzinkt staal. De verbindingselementen zorgen ervoor dat u zelf eenvoudig een prachtige pergola kan bouwen.

Pergola verbindingsstukken zwart gepoedercoat.

De hoogwaardige zwarte pergola verbindingselementen van Wovar zijn voorzien van een poedercoating. Deze zorgen voor een prachtige uitstraling en beschermen de verbindingsstukken tegen roest. De zwarte pergola verbindingsstukken zijn er in verschillende varianten. Zo levert Wovar zwarte hoekverbindingselementen, muurelementen, vloerelementen en verlengingselementen.

Bestellen

Bestel de pergola verbingdingsstukken van Wovar per stuk voor een vaste lage prijs. Maak zelf een stevige pergola met een moderne uitstraling. Bedrijven krijgen bij Wovar een persoonlijke kortingscode. Nog geen kortingscode? Meld u hier aan!