Filter op:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Pergola Verbindingsstukken

De pergola verbindingsstukken van Wovar zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heeft Wovar een grijsverzinkte lijn voor 7x7 cm palen en voor 9x9 cm palen. Daarnaast levert Wovar ook verbindingsstukken van zwart gepoedercoat staal. Bestel stalen pergola hoekverbindingen voor 21:30u, wij bezorgen dan de volgende dag. Kies uit pergola hoekelementen of T-verbindingen. Daarnaast levert online ijzerwarenwebshop Wovar hoekverbindingen voor allerlei diktes hout tot 12x12 cm dikte. Wij van Wovar bezorgen in heel Nederland en België binnen 1 dag bij u op het bedrijf of bij u thuis. Online ijzerwarenhandel Wovar levert naast hoekverbindingen voor pergola's ook een ruim assortiment tuinschroeven, rvs en verzinkte slotbouten, paalhouders met punt of vlak en heel veel meer tuinbeslag. 

Pergola Verbindingsstukken Verzinkt

De grijs verzinkte pergola verbindindingsstukken van Wovar zijn er in 8 verschillende soorten. Zo heeft Wovar hoekverbindingselementen, verlengingselementen, 90 graden hoekverbinding en een pergola hoekverbinding met verleningselement. De verbindingselementen worden geleverd voor 7x7 cm en 9x9 cm palen. De verbindingsstukken zijn gemaakt van ijzersterk verzinkt staal. De verbindingselementen zorgen ervoor dat u zelf eenvoudig een prachtige pergola kan bouwen.

Pergola verbindingsstukken zwart gepoedercoat

De hoogwaardige zwarte pergola verbindingselementen van Wovar zijn voorzien van een poedercoating. Deze zorgen voor een prachtige uitstraling en beschermen de verbindingsstukken tegen roest. De zwarte pergola verbindingsstukken zijn er in verschillende varianten. Zo levert Wovar zwarte hoekverbindingselementen, muurelementen, vloerelementen en verlengingselementen.

Online pergola koppelstukken kopen

U wilt snel een deugdelijk houten frame maken? Bestel degelijke pergola verbingdingsstukken van Wovar per stuk voor een vaste lage prijs. Maak zelf een stevige pergola van hout met een moderne uitstraling en onze stevige ijzeren koppelstukken. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.