CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Zinken dakgotenDakgotenDak en Gevel

Filters

Zinken dakgoten

14 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Zinken dakgoten

Bent u op zoek naar een modern en elegante dakgoot? Bij Wovar hebben wij de immens populaire zinken dakgoot. Hiermee zorgt u dat uw huis, tuinhuisje, blokhut of overkapping perfect is afgewerkt terwijl het water perfect wordt afgevoerd. De zinken goot is immens populair in Nederland omdat het naast een schitterende uiterlijk ook een levensduur kent van maar liefst 40 jaar.

Onze zinken dakgoten zijn speciaal gefabriceerd op een lengte van 170 cm evenals onze afvoerbuizen die komen in lengtes van 170 cm of 80 cm. Hierdoor heeft u deze sneller geleverd tegen een lager verzendtarief. Stel uw dakgoot eenvoudig samen met het overzicht op de diverse productpagina's of bestel losse onderdelen voor uw huidige (of nieuwe) goot tegen scherpe prijzen. Deze zinken goten en gootonderdelen kennen een garantie van maar liefst 10 jaar en zijn verzinkt met een 275g/m zinklaag. 

U kunt eenvoudig deze goten verlengen door gootdelen te verbinden met de verbindingsstukken. Indien u een net iets kortere goot nodig heeft kunt u deze eenvoudig op maat zagen met onze handzagen, voor onze zinken goot kunt u de metaalzaag gebruiken. Voor het maken van een gat in de goot zodat het water eenvoudig weg kan lopen in de afvoerbuis raden wij het gebruik aan van een bi-metalen gatzaag met een diameter van 83 mm. Om te voorkomen dat bladeren uw afvoer verstopt raden wij het gebruik van een boldraadrooster aan, hiermee blijft het blad in de goot liggen en zorgt u voor optimale afvoer van het water. U dient wel met enige regelmaat bladeren uit uw goot te verwijderen om de doorstroom van regenwater te garanderen.

De vele voordelen van een zinken goot

Een zinken goot (ook soms verzinkte goot genoemd) is gemaakt van verzinkt staal, deze type dakgoot is zeer populair in Nederland vanwege de levensduur. Deze zinken goot komt doorgaans alleen in een halfronde variant waarbij de circa 125 mm brede variant het meest populaire is. Behalve de levensduur van maar liefst 40 jaar kent deze type goot nog enkele voordelen ten opzichte van een PVC dakgoot of een stalen dakgoot:

  • Zeer snelle en eenvoudige reparatie, scheuren/lekken kunnen eenvoudig worden gesoldeerd of gerepareerd met butylband.
  • Kan ter plaatse gebogen, geknipt en gesoldeerd worden waardoor deze altijd op maat is
  • Zeer luxe uiterlijk 

Wat heb ik nodig voor mijn goot?

Een dakgoot bestaat uit diverse onderdelen, wat u precies nodig heeft en hoeveel van elk hangt af van het type dak (lessenaarsdak, zadeldak, vierhoek) en de lengte van het dak. Hieronder een korte tabel van de diverse onderdelen en hoeveel benodigd is:

undefined

Zinken goot vandaag besteld, morgen gemonteerd

Bestel uw dakgoot voordelig bij Wovar. Wovar levert zowel complete dakgoten als de losse onderdelen binnen 24 uur. Hierdoor kunt u snel aan de slag en uw overkapping, blokhut of tuinhuis afmaken. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van uitstekende prijzen, zakelijk kunt u van nog meer voordeel genieten met een zakelijk account. Zo krijgen Bouwbedrijven, hoveniers en andere klusbedrijven profiteren een extra korting en hebben ze toegang tot een handig order overzicht.

Niet gevonden wat u zocht? Kijk ook bij ons naar de populaire pvc-dakgoten of de overige dakgoten