Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Windhaken

De buitendeur stevig vastzetten? Windhaken met schroefoog van Wovar zorgen ervoor dat u de deur stevig vastzet, waardoor deze geen kant meer op gaat! Wovar verkoopt windhaken in verschillende maten in Verzinkt en RVS voor de laagste prijs. Door de schroefogen is een windhaak zeer eenvoudig te monteren. U kunt de windhaken monteren in zowel hout, steen of beton om uw deur niet meer te laten klapperen of de deur vast te zetten. Wovar verkoopt windhaken in verzinkt staal van 40- tot 500 mm lang en in RVS van 100- tot 250 mm lang.

Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

 

 

 

Windhaak vastdraaien in hout

De meegeleverde ogen monteert u gemakkelijk in uw muur of in hout. Bij de montage komt er één oog in de muur en de andere in uw deur. In hout kunt u het oog gemakkelijk aandraaien. Is dat toch te zwaar, dan kunt u een schroevendraaier gebruiken. Steek deze door het oog en draai deze dan aan. 

Windhaak vastdraaien in muur

Wilt u de windhaak in een stenen of betonnen muur verankeren? Dat kan geheel eenvoudig met een nylon plug van 6 mm. De boordiepte bepalen is erg eenvoudig. U neemt de lengte van de plug en telt daar 1 cm bij op. De dikte van de boor is ook erg belangrijk. Hiervoor neemt u een boor met dezefde diameter als de plug. In dit geval 6 mm. Draai vervolgens het oog van de windhaak in de plug en deze is bevestigd.  

Windhaak 100 mm bestellen 

Voorkom klapperende deuren en bestel uw zwarte windhaken nu bij Wovar. Profiteer van een flinke korting bij afname van een minimaal aantal stuks. Bouw- klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordelen, waaronder korting, met een zakelijk account

Op zoek naar een ander formaat windhaak? Bekijk dan ons volledige assortiment windhaken. Hier vindt u ook onze RVS windhaken.

Veelgestelde vragen

Wat is een windhaak?

Met een windhaak kunt u uw buitendeuren goed vastzetten. Laat uw deur dus gerust openstaan, zonder dat deze door een windvlaag dichtklapt. Wanneer een deur hard dichtklapt kan dit namelijk schade veroorzaken. Bij Wovar bestelt u zowel verzinkte als RVS windhaken. Een stormketting is zeer geschikt voor zwaardere deuren. Deze is tevens voorzien van een veer, welke een eventuele klap opvangt. Windhaken zijn daarnaast ook in het zwart verkrijgbaar.

Hoe bevestig je een windhaak?

Een windhaak bevestigen is zeer eenvoudig. De windhaken van Wovar zijn namelijk voorzien van schroefdraad. Zo kunt u de windhaken in houten, stenen en betonnen muren verankeren. Bij stenen en betonnen muren dient u even voor te boren en een plug te gebruiken. Het oog waar de windhaak zich in vast kan zetten, monteert u op dezelfde manier, maar dan in de deur. Bepaal van tevoren goed waar u de materialen monteert, zodat de windhaak precies in het oog kan vallen. Een stormketting is voor zwaardere deuren en dient daardoor met 4 schroeven te worden bevestigd, zowel op uw deur als op de muur.