CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Populaire producten

Veelgestelde vragen

Schuifdeursystemen

Schuifdeursystemen passen binnen een moderne en minimale vormgeving. Het simpele design opent nieuwe ruimtes in uw huis. Wovar heeft schuifrailsystemen met een industriële uitstraling waarmee u zo goed mogelijk gebruik kan maken van de speelruimte voor persoonlijk design. Daarnaast heeft Wovar ook schuifdeursystemen waarmee u uw eigen bergingskasten kan ontwerpen. Met onze populaire bergingskast schuifdeur systemen maakt u eenvoudig en stilistisch gebruik van bijvoorbeeld dode ruimte onder de schuine wand van een zolderkamer. Daardoor blijven dichte knieschotten op uw zolder, slaapkamer of bijkeuken netjes afgewerkt.

Los van onze schuifdeursystemen treft u bij Wovar ook de nodige accessoires. Zoals moderne handgrepen en schuifdeurkommen. We leveren kwaliteit schuifdeuren en aanvullende producten binnen heel Nederland en België voor de beste prijs. Bent u ondernemer, en heeft u een eigen bouw- of klussenbedrijf? Profiteer dan van extra veel voordeel door een zakelijk account aan te maken. Met een zakelijk account geniet u onder andere van een vaste zakelijke korting op al uw aankopen, de mogelijkheid tot spoedlevering en een handig overzicht van al uw orders.

Ruim assortiment aan schuifdeursystemen en schuifdeur rails 

Wovar biedt een divers assortiment om uw ideeën voor nieuwe ruimtes vorm te geven. Loftdeuren zijn steeds populairder aan het worden en een eenvoudige manier om uw woning op een moderne manier te verdelen. U kunt de deur gemakkelijk over de schuifdeur rails bewegen na een simpele montage. De schuifdeur beweegt langs de muur in tegenstelling tot openslaande deuren. Dit geeft uw woning een meer open en moderne uitstraling. 

Het is bij Wovar ook mogelijk de pakketten die we aanbieden uit te breiden met allerlei verlengstukken. Zo kunt u bijvoorbeeld met behulp van losse hangrollen dubbele schuifdeuren maken om de afscheiding tussen ruimtes van een industrieel karakter te voorzien. Bekijk ook onderstaande handige instructievideo!

Video: Schuifdeur rails monteren voor een dubbele schuifdeur 

Bijpassend schuifdeurbeslag en handgrepen voor een schuifdeur 

Een industriële schuifdeur heeft een bijpassende handgreep nodig. Daar hebben we bij Wovar de perfecte oplossingen voor. U heeft de keuze tussen zwarte vlakke handgrepen die passen bij het railsysteem en de hangrollen of schuifdeurkommen die meer nadruk leggen op de uitstraling van de houten loftdeuren. Een schuifdeurkom kunt u monteren door een sponning in de loftdeur te maken. De schuifdeurkom kunt u daarna in de sponning plaatsen voor een minimale finish. Bij Wovar bieden we een divers assortiment schuifdeurkommen aan die passen bij uw deuren. Bovendien zijn onze schuifdeurkommen goed geschikt voor gebruik bij onze kastschuifdeur systemen. U vindt onze selectie schuifdeurkommen in de categorie schuifdeurbeslag. Combineer uw zwarte schuifdeur rails altijd met ons overige deurbeslag zwart zoals deurklinken en deurstoppers. 

Schuifdeursysteem voor een normale kast en voor kasten in een schuine wand

Met het systeem wat we bij Wovar aanbieden maakt u eenvoudig kastdeuren onder bijvoorbeeld uw schuine wanden op zolder. Zolders ogen met weinig moeite snel chaotisch en te vol. Met minimale inspanning kunt u uw zolder echter omvormen naar een nette en opgeruimde ruimte met behulp van onze schuifdeursystemen. Onze handige bijgesloten clips voor schuine wanden maken van de montage een kinderspel. Na een paar uurtjes werk heeft u een volledige en nette extra opbergruimte erbij met een veel rustigere uitstraling dan daarvoor. De vrijgekomen ruimte kunt u vervolgens gebruiken voor andere bestemmingen. Bij Wovar vindt u deze schuifdeursystemen voor scherpe prijzen en snelle levering uit eigen ruime voorraad.

Let op: Wanneer u van plan bent een kledingkast te maken met schuifdeuren, zorg er dan voor dat er tenminste 10 cm speling aanwezig is tussen de legplanken en de deuren. Daarmee maakt u ruimte vrij voor luchtcirculatie. Hierdoor blijft uw garderobe fris. 

Zelf schuifdeuren maken met de schuifdeursystemen van Wovar

Ons kastdeuren schuifsysteem is een rollend systeem. De bewegende kastdeuren rollen met wielen over een onderrail heen. De bovenrail aan de bovenzijde van de schuifdeuren zorgen er voor dat de deuren in positie blijven. Het onderprofiel monteert u op uw vloer met schroeven, een lijmkit of simpelweg met onze hoogwaardige dubbelzijdige tape. De installatietechniek is afhankelijk van de aanwezigheid van een betonvloer in uw zolder, met of zonder vloerverwarming. De bovenrail schroeft u ofwel aan het plafond of met behulp van speciale bijgeleverde clips op de gordingen van een schuine kap. 

De deuren kunnen een maximaal gewicht aan van 50 kilogram per deur en zijn maximaal 26 millimeter dik. De schuifdeur systemen bij Wovar worden dikwijls in combinatie gebruikt met 18 millimeter dikke MDF-platen die eenvoudig zijn te bewerken. Om de schuifdeuren te openen kunt u gebruik maken van een greeplijst over de hele lengte van de kast of per deur gebruik te maken van een schuifdeurkom uit onze categorie schuifdeurbeslag. Het voordeel van een greeplijst is dat die aan de achterzijde daarvan een sleuf heeft waar een borstelprofiel in past. Daardoor is de kast stofdicht. Een borstelprofiel wordt ook wel een stofstrip genoemd.

Stap voor stap terug lezen hoe u het schuifdeursysteem kast gebruikt?

Lees dan onze blog: Schuifdeuren op maat met schuifdeursysteem

Óf bekijk de onderstaande video: 

Video: het plaatsen van een schuifdeursysteem voor een kast 

Schuifdeursystemen en deurbeslag direct online bestellen

Bestel uw nieuwe schuifdeursysteem bij Wovar voor de beste prijs! We leveren in heel Nederland en België uit eigen ruime voorraad. Als u op zoek bent naar een kast met schuifdeuren of een roomdivider met industriële uitstraling gemaakt van barnwood hout, bent u bij Wovar aan het juiste adres! Op de productpagina's vindt u uitgebreide instructies voor de montage, zodat u na levering meteen aan de slag kunt gaan met uw project! Profiteer daarnaast van extra voordelen zoals korting, spoedlevering en een eigen contactpersoon met een zakelijk account!

Wovar is ook hét adres voor het maken van uw eigen kledingkast! Bijvoorbeeld met behulp van onze populaire plankendragers. Hiermee maakt u binnen een handomdraai zelf een volledige kastinrichting. Ook voor de bevestigingsmaterialen zoals schroeven, lijmen en kitten en bijpassend meubelbeslag zoals kabelmanagement, meubelpoten en tafelpoten kunt u bij Wovar terecht! Heeft u gekozen voor zwarte deurklinken en deurbeslag in huis? Danraden we u bij Wovar aan dezelfde kleuren te gebruiken voor uw ramen als raambeslag. We leveren een ruim aanbod aan valraambeslag, raambomen en een veilige raamsluiting of kies voor één van onze mooie, bijpassende raamuitzetters