CURRENT LOCALE nl-nl

  • Vandaag besteld, maandag in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Houtreinigers

15 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Houtreinigers

In dit uitgebreide assortiment houtreinigers vindt u ook overige reinigers, welke geschikt zijn voor bijvoorbeeld steen en beton. Daarnaast vindt u hier reinigingsproducten voor houten vloeren. Of de producten geschikt zijn voor uw project leest u in de productbeschrijvingen op de productpagina´s. Het reinigen van hout zorgt ervoor dat het er weer toonbaar en mooi uitziet. Het is ook een belangrijke stap als u van plan was om uw hout te beitsen of te oliën. Door hout goed te reinigen en vervolgens te beschermen met een beits of olie kunt u uw hout langdurig mooi houden en dus verduurzamen. 

Ook voor het reinigen van bestrating bent u bij Wovar aan het juiste adres. In het assortiment vindt u verscheidene producten voor het reinigen van tegels en beton, maar bijvoorbeeld ook voor het verwijderen van kalkuitbloei. In ons assortiment onderhoudsproducten vindt tevens ontvetters, ontgrijzers en groene aanslag verwijderaar

Het reinigen van houten constructies in uw tuin was nog nooit zo makkelijk. Met de Woca reinigingsmiddelen uit het Wovar assortiment maakt u uw houten schutting, tuinhuis en alle andere houten constructies in uw tuin eenvoudig schoon. Is het hout vergrijsd? Maak dan gebruik van één van onze vele ontgrijzers. Ook voor het reinigen van tegelwerk of beton heeft Wovar voor u de juiste producten. Daarnaast vindt u in dit assortiment ook producten om uw hout, steen en beton, na het reinigen, in de toekomst te beschermen tegen verwering en verkleuring.

Hout onderhouden

Voor het onderhouden van houtwerk gebruikt u de Woca houtreinigers voor vuil en groene aanslag. Naast vuil en groene aanslag verwijdert dit product ook algen. Het hout komt er weer als nieuw uit te zien en is na het reinigen en drogen klaar om behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie. Is uw hout vergrijsd? Dan kunt u een ontgrijzer gebruiken om de originele kleur weer te herstellen. Voor houten vloeren kunt u gebruik maken van de intensief reiniger voor houten vloeren. Dit milieuvriendelijke product verwijdert vuil en oude zeeplagen van uw vloer. Daarnaast werkt deze reiniger sterk ontvettend. Na het reinigen van de vloer kunt u uw vloer behandelen met een vloer onderhoudsolie .

Tegels onderhouden

Heeft u zwarte tegels in de tuin, maar zijn ze in de loop der tijd verkleurd? In dat geval kunt u gebruik maken van de Imperial Black, beton en steen coating. Deze coating herstelt de tegels en maakt ze weer mooi zwart. Wilt u tegelwerk schoonmaken omdat het bijvoorbeeld is aangetast door groene aanslag? Gebruik dan een groene aanslag verwijderaar. Last van kalkuitbloei op uw tegels? Geen zorgen. Ook hiervoor heeft Wovar het perfecte product. De kalkuitbloei verwijderaar zorgt ervoor dat de witte vlekken verdwijnen, zodat uw tegels er weer zo goed als nieuw uitzien! Zoals u leest is er in ons assortiment voor elke vorm van aantasting wel een passend product te vinden.

Houtreiniger kopen

Bestel uw houtreinigers en reinigers voor steen en beton nu voordelig bij Wovar! Laat uw producten er weer als nieuw uitzien en zorg er vervolgens voor dat u ze beschermt met de juiste onderhoudsproducten. Bouw- klusbedrijven en hoveniers profiteren bij ons van vele voordelen met een zakelijk account. Als zakelijke klant profiteert u namelijk van een vaste zakelijke korting, een vast contactpersoon en een overzichtelijk besteloverzicht.