CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Rolmaten en MeetlintenMeetgereedschapGereedschap

Filters

Rolmaten en Meetlinten

9 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Rolmaten en Meetlinten

Wanneer u op zoek bent naar een goede rolmaat, dan bent u bij Wovar aan het juiste adres. Wovar verkoopt rolmaten in diverse lengtes, variërend van een rolmaat 3 meter tot een rolmaat 8 meter. De rolmaten van Wovar hebben een rubberen behuizing, die beschadigingen tegen gaat bij vallen of stoten. Een rolmaat kan niet ontbreken wanneer u doe-het-zelver bent en thuis aan het klussen gaat. Met een goede rolmaat bent u er van verzekerd dat uw metingen altijd juist zijn! Voor metingen over korte afstanden hebben wij rolmaten van 3 meter, wil u grotere afstanden meten, dan hebben wij rolmaten van 8 meter in ons assortiment!  

Hoe werkt een rolmaat

Een rolmaat is een meetlint, die zit opgerold in een behuizing. In de behuizing zit een platte veer, waar de rolmaat aan is bevestigd. Wanneer de rolmaat deels of volledig is uitgetrokken, trekt de platte veer het meetlint weer terug in de behuizing. Op de behuizing zit een knop, met deze knop kan men het meetlint vastzetten op een bepaalde lengte. Wanneer de knop wordt los gelaten of teruggeschoven, rolt de rolmaat terug in de behuizing. 

Rolmaat kopen

Wilt u een rolmaat kopen? Bestel dan nu uw rolmaat bij Wovar. Wovar heeft rolmaten in vele lengtes. Bent u grootverbruiker? Dan kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Ook als zakelijke klant heeft Wovar vele voordelen voor u. Wanneer u een zakelijk account opent, krijgt u toegang tot uw persoonlijke orderoverzicht en krijgt u een vaste zakelijke korting!

Wanneer een rolmaat of meetlint toch te lang is voor u, dan bieden wij u ook een assortiment aan duimstokken