CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Anti klimbeugels

4 producten

Anti klimbeugels

Met de anti-klimbeugels van Wovar zijn onuitgenodigde gasten verleden tijd! Na montage van deze ijzersterke anti klimbeugels zullen dieven en indringers niet via uw regenpijp op uw dak kunnen klimmen. De klimbeugels van Wovar zijn een goede toevoeging op de beveiliging van iedere woning. De beugels zijn gemaakt van ijzersterk verzinkt staal en kunnen dus tegen een stootje. Ook duivenpinnen of anti-klimstrip nodig? Neem dan een kijkje in onze volledige categorie anti-klimbeveiliging

Antiklimbeugel verzinkt

De anti klimbeugels van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal en zijn dus zijn ze extra sterk! De beugels hebben dankzij het verzinkingsproces een beschermende coating die de beugel beschermt tegen corrosie. Dankzij dit beschermlaagje hebben de anti-klimbeugels een zeer lange levensduur, ze zijn niet kapot te krijgen! De anti-klimbeugels worden vaak geplaatst op en rondom openbare gebouwen, denk hierbij bijvoorbeeld aan scholen en treinstations. 

Klimbeugel monteren

De anti-klimbeugels zijn voorzien van meerdere scherpe, stevige punten die potentiële dieven en indringers zullen afschrikken. Om de klimbeugel aan een stenen muur te monteren, raden wij u aan om gebruik te maken van onze nylon pluggen. Gebruik de 6 x 50 mm spaanplaatschroeven voor de nylon pluggen 10 x 50 mm. Boor eerst een 10 mm dik gat in de muur met een hamerboor 10 mm dik. Na het boren plaatst u de plug in de muur, waarna het mogelijk is om de beugel vast te zetten aan de muur.

Anti-klimbeugels kopen

De anti-klimbeugels van Wovar gaan ongewenste gasten tegen. Bestel vandaag nog 5 of meer stuks en maak direct gebruik van onze zeer aantrekkelijke staffelkorting. Bent u een ondernemer? Ondernemers komen bij Wovar in aanmerking voor extra zakelijke voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke zakelijke kortingscode. Maak nu een zakelijk account aan en profiteer direct van alle zakelijke voordelen!