CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Duivenpinnen

2 producten

Duivenpinnen

Duivenpinnen worden ook wel duivenstrips of vogelpinnen genoemd en zijn een zeer eenvoudige oplossing om overlast van duiven en andere vogels te voorkomen. Duiven kunnen namelijk niet alleen voor overlast zorgen, maar ook voor kosten voor schoonmaak en onderhoud. Het installeren van duivenpinnen op bepaalde plekken zorgt ervoor dat duiven niet meer op die plek kunnen gaan landen en zitten. Ook op zoek naar anti klimbeugels en anti klimstrips? Neem een kijkje bij onze categorie anti klimbeveiliging

Hoe bevestig je duivenpinnen?

Duivenpinnen worden veel op nissen, afdaken en dakranden gemonteerd. De pinnen van Wovar kunt u vastzetten door middel van de bevestigingsgaten. Elke 5 cm beschikt over een bevestigingsgat. U kunt hiervoor onze 4 mm dikke spaanplaatschroeven gebruiken. U schroeft hiermee de duivenpinnen eenvoudig vast in beton of op hout. De benodigde items voor montage kunt u ook terugvinden op de productpagina´s.

Duivenpinnen verzinkt en rvs

Voor het voorkomen van overlast van duiven en andere vogels maakt u gebruik van onze duivenpinnen. De duivenpinnen zijn beschikbaar in verzinkt staal en RVS. Ook deze zijn gemakkelijk te monteren door de handige bevestigingsgaten en plaatst u net als de klimstrips eenvoudig in zowel hout als steen. 

Duivenpinnen kopen

Duivenpinnen bij Wovar voor scherpe prijzen! Ondernemers met bedrijven in de bouw- en tuinsector krijgen bovendien extra voordeel met een zakelijk account! Zakelijke klanten krijgen extra zakelijke korting. Dus log in op onze website, of maak een account aan om te profiteren van voordeel!