Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Daktrimmen

U wilt een fraaie dakrand afwerking voor uw overkapping of uitbouw? Op zoek naar een oplossing om EPDM folie af te werken? Met de daktrimmen van Wovar zorgt u voor een prachtige afwerking van uw platte dak. Aluminium daktrimmen zijn er in recht model en L-hoek vorm. Dit geldt ook voor onze daktrim antraciet.

Bestel daktrimmen van A-merk Wovar voor het afwerken van uw platte dak bij Wovar voor de laagste prijs! Daktrimmen 250 cm lang krijgt u al de volgende dag geleverd indien u op werkdagen voor 16:00u bestelt. Dit komt door de lange lengtes. Voor hoek daktrimmen geldt, op werkdagen voor 22:00u besteld, de volgende dag in huis. 

De afmeting van de aluminium daktrim recht is 4.5 x 4.5 x 250 cm. De L-vormige hoek daktrim is 4.5 x 4.5 x 50 cm. De beide zijdes van deze hoektrim zijn 50 cm lang. Om daktrimmen aan elkaar te verbinden dient u koppelstukken voor aluminium daktrimmen mee te bestellen. Deze vindt u bij iedere daktrim onder bijhorende producten. Koppelstukjes schuift u heel eenvoudig in de daktrimmen waarna u deze met elkaar verbindt. 

Monteren van daktrimmen

De dakranden zorgen voor een mooie afwerking van EPDM folie of Easy Roofing dat u gebruikt bij uw aanbouw of overkapping. U schroeft de aluminium daktrimmen vast met onze zelfboreden RVS schroeven met nylon ring. Het is van groot belang dat u kiest voor rvs schroeven om aluminium te monteren. Als aluminium in direct contact komt met staal ontstaat er namelijk corrosie en dit willen we natuurlijk voorkomen.

Bedrijfsaccount = korting

Regelmatig een verzinkte of antraciet daktrim nodig voor het afwerken van uw dakrand of boeidelen? Maak dan gratis een zakelijk account aan voor speciale prijzen, een overzichtelijke orderhistorie en een vast contactpersoon.