Filters openklappen:

Wovar Daktrimmen

U wilt een fraaie dakrand afwerking voor uw overkapping of uitbouw? Op zoek naar een oplossing om EPDM folie af te werken? Met de daktrimmen van Wovar zorgt u voor een prachtige afwerking van uw platte dak. Aluminium daktrimmen zijn er in recht model en L-hoek vorm. Dit geldt ook voor onze daktrim antraciet.

De dakranden zorgen voor een mooie afwerking van EPDM folie of Easy Roofing dat u gebruikt bij uw aanbouw of overkapping. U schroeft de aluminium daktrimmen vast met onze zelfboreden RVS schroeven met nylon ring. Het is van groot belang dat u kiest voor rvs schroeven om aluminium te monteren. Als aluminium in direct contact komt met staal ontstaat er namelijk corrosie en dit willen we natuurlijk voorkomen.

De afmeting van de aluminium daktrim recht is 4.5 x 4.5 x 250 cm. De L-vormige hoek daktrim is 4.5 x 4.5 x 50 cm. De beide zijdes van deze hoektrim zijn 50 cm lang. Om daktrimmen aan elkaar te verbinden dient u koppelstukken voor aluminium daktrimmen mee te bestellen. Deze vindt u bij iedere daktrim onder bijhorende producten. Koppelstukjes schuift u heel eenvoudig in de daktrimmen waarna u deze met elkaar verbindt. 

Bestel daktrimmen van A-merk Wovar voor het afwerken van uw platte dak bij Wovar voor de laagste prijs! Daktrimmen 250 cm lang krijgt u al de volgende dag geleverd indien u op werkdagen voor 16:00u bestelt. Voor hoek daktrimmen geldt, op werkdagen voor 21:30u besteld, de volgende dag in huis. 

Bedrijven werkzaam in de bouw-, klus of tuinbranche profiteren van extra voordeel met een zakelijk account. Denk aan speciale prijzen, een overzichtelijke orderhistorie en een vast contactpersoon.