Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Daktrimmen

U wilt een fraaie dakrand afwerking voor uw overkapping of uitbouw? Op zoek naar een oplossing om EPDM folie af te werken? Met de daktrimmen van Wovar zorgt u voor een prachtige afwerking van uw platte dak. Aluminium daktrimmen zijn er in recht model en L-hoek vorm. Dit geldt ook voor onze daktrim antraciet.

Bestel daktrimmen van A-merk Wovar voor het afwerken van uw platte dak bij Wovar voor de laagste prijs! Daktrimmen van 250 cm worden snel geleverd uit eigen voorraad. Onze hoek daktrimmen worden binnen 24 uur geleverd bij u thuis.

 

De afmeting van de aluminium daktrim recht is 4.5 x 4.5 x 250 cm. De L-vormige hoek daktrim is 4.5 x 4.5 x 50 cm. De beide zijdes van deze hoektrim zijn 50 cm lang. Om daktrimmen aan elkaar te verbinden dient u koppelstukken voor aluminium daktrimmen mee te bestellen. Deze vindt u bij iedere daktrim onder bijhorende producten. Koppelstukjes schuift u heel eenvoudig in de daktrimmen waarna u deze met elkaar verbindt. 

Monteren van daktrimmen

De dakranden zorgen voor een mooie afwerking van EPDM folie of Easy Roofing dat u gebruikt bij uw aanbouw of overkapping. U schroeft de aluminium daktrimmen vast met onze zelfboreden RVS schroeven met nylon ring. Het is van groot belang dat u kiest voor rvs schroeven om aluminium te monteren. Als aluminium in direct contact komt met staal ontstaat er namelijk corrosie en dit willen we natuurlijk voorkomen.

Video: alles over het monteren van een daktrim

Bedrijfsaccount = korting

Regelmatig een verzinkte of antraciet daktrim nodig voor het afwerken van uw dakrand of boeidelen? Maak dan gratis een zakelijk account aan voor speciale prijzen, een overzichtelijke orderhistorie en een vast contactpersoon. 

Veelgestelde vragen

Wat is een daktrim?

Een daktrim is een soort afwerkstrook of afwerkprofiel dat veel wordt gebruikt bij het afwerken van daken bij een overkapping. De daktrim drukt de dakbedekking aan en voorkomt inwatering onder de dakbedekking.

Daktrimmen zijn er in verschillende afmetingen, kleuren en vormen. Wovar heeft een vrij diep assortiment daktrimmen in de kleuren, aluminium, antraciet, wit en zwart. Daarnaast heeft u ook de keuze uit standaard daktrimmen of daktrim met kraal. Daktrimmen met kraal hebben een afgeronde afwerking en zorgen voor een heel ander aanzicht. 

Hoe bevestig je een daktrim?

Een daktrim bevestigen is niet heel moeilijk. Belangrijk is dat u gebruik maakt van sterke lijm en waterdichte schroeven. Wovar adviseert 2 stroken EPDM lijm te gebruiken. Vervolgens drukt u de daktrim op de stroken lijm. Tot slot schroeft u de daktrim met zelfborende dakpanplaatschroeven vast op het dak. Dankzij de boorpunt hoeft u niet voor te boren en de EPDM ring zorgt ervoor dat uw dak niet gaat lekken.

Wat kost een daktrim?

Bij Wovar kunt u kiezen uit een aantal verschillende daktrimmen. Daarbij garanderen we altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding. De daktrimmen zijn verkrijgbaar per 2.5 meter, waarbij u natuurlijk ook een passend hoekstuk en verbindingsstuk kunt aanschaffen. De prijzen en verdere specificaties vindt u op de categoriepagina.