CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Ontvetter

7 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Ontvetter

De ontvetters van Wovar zijn ideale reinigers voor tuinhout. Het verwijdert daarnaast ook eenvoudig groene aanslag. Naast dat de ontvetters algen en vuil verwijderen, zorgen ze er ook voor dat het minder snel terugkeert! In het assortiment vindt u ook een reiniger voor houten vloeren. Het is van groot belang om algen van bijvoorbeeld een vlonder te verwijderen. Algen maken het hout namelijk glad, waardoor u kunt uitglijden. De reinigers zijn een uitstekende behandeling alvorens u het hout gaat behandelen met houtolie. Door het hout eerst goed te reinigen zal de olie namelijk beter in het hout trekken en zich beter hechten. 

Naast deze reiniger kunt u bij Wovar terecht voor nog vele andere reinigingsproducten voor uw tuinhout. U vindt ze allemaal in het assortiment onderhoudsproducten.v 

Houtreiniger buiten

Wovar levert houtreinigers voor al uw tuinhout. De ´ontvetters´ verwijderen vuil en groene aanslag. Men denkt vaak dat hout glad wordt wanneer het nat is. In feite is het de groene aanslag in combinatie met vocht, waardoor bijvoorbeeld uw vlonder glad wordt. Om te voorkomen dat u uitglijdt gebruikt u de speciale intensief reiniger voor houten vloeren. De milieuvriendelijke producten zorgen er ook voor dat groene aanslag minder snel terug zal komen. 

Het grondig reinigen van hout is van groot belang als u van plan bent om het hout in te oliën. De olie zal namelijk beter in het hout trekken en beter hechten. U optimaliseert dus de beschermende werking van de olie. Groene aanslag verwijderaar nodig voor op tegels en beton? Bekijk het assortiment groene aanslag verwijderaars.

Ontvetter voor hout kopen

Bestel uw ontvetters voor hout nu voordelig bij Wovar en verwijder eenvoudig vuil en groene aanslag van uw tuinhout. Bouw- klusbedrijven en hoveniers profiteren bij ons van vele voordelen met een zakelijk account. Als zakelijke klant profiteert u namelijk van een vaste zakelijke korting, een vast contactpersoon en een overzichtelijk besteloverzicht.