Filter op:

Wovar Bolkopschroeven

Onze RVS Bolkopschroeven zijn zeer geschikt voor het monteren van houten gevelbekledin. Kies ook voor A-merk Wovar. Wovar is het merk voor RVS bolkopschroeven in diverse maten. Bolkopschroeven, ook wel bolkopnagels en schroefnagels genoemd, hebben logischerwijs een bolle kop.

De bolkop van deze schroeven past men veel toe bij gevelbekleding. De bolle kop ligt dan mooi op het hout. Met Wovar bolkopschroeven bent u zeker van de juiste mix van een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Wovar levert aan particulieren en bedrijven.

Echter profiteren bedrijven van extra voordeel bij Wovar! Heeft u een bouwbedrijf, timmerbedrijf of klusbedrijf? Maak hier vrijblijvend een zakelijk account aan voor onze speciale prijzen voor bedrijven. Deze zogenaamde RVS bolkop gevelschroeven verkopen wij veel aan bedrijven die Red Cedar hout verwerken aan woningen. 

Bestellen

Bestel bolkopschroeven van Wovar voor de laagste prijs. Profiteer van onze hoge staffelkortingen. Vergeet uw persoonlijke kortingscode niet in te voeren!