Filter op:

Wovar Bolkopschroeven

Onze RVS Bolkopschroeven zijn zeer geschikt voor het monteren van houten gevelbekleding. Kies ook voor A-merk Wovar. Wovar is het merk voor RVS bolkopschroeven in diverse maten. Bolkopschroeven, ook wel bolkopnagels en schroefnagels genoemd, hebben logischerwijs een bolle kop. Schroeven groothandel Wovar levert deze bolkopschroeven veel aan houthandels en particulieren die werken met gevelplanken van red cedar hout en gevelhout van siberisch lariks. Bij deze gevelschroeven hanteren we voor 22 uur besteld, is de volgende dag in huis.  

U zoekt RVS schroeven voor houten gevelbekleding? Dit kan Zweeds rabat, mes en groef rabat, rhombus profiel, channel siding (verticale gevelbekleding) of halfhouts planken zijn. De bolkop van deze schroeven past men veel toe bij gevelbekleding. De bolle kop ligt dan mooi op het hout. Met Wovar bolkopschroeven bent u zeker van de juiste mix van een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Wovar levert aan particulieren en bedrijven.

Echter profiteren bedrijven van extra voordeel bij Wovar! Heeft u een bouwbedrijf, timmerbedrijf of klusbedrijf? Maak hier vrijblijvend een zakelijk account aan voor onze speciale prijzen voor bedrijven. Deze zogenaamde RVS bolkop gevelschroeven verkopen wij veel aan bedrijven die Red Cedar hout verwerken aan woningen. 

Online RVS bolkopschroeven kopen

Bestel roestvrijstalen bolkopschroeven van Wovar voor de laagste prijs. Profiteer van onze hoge staffelkortingen. Vergeet uw persoonlijke kortingscode niet in te voeren! Schroevenexpert Wovar is uw specialist voor RVS schroefnagels en meer gevelschroeven in allerlei maten.