• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Tegelboren

Onze tegelboren zijn specifiek ontworpen zodat u met een gerust hart gaten kunt boren in tegels. De tegelboren van Wovar zijn gemaakt van hoge kwaliteit metaal en zijn uitgerust met een carbide kop die de boor extra hard maakt en voor een lange levensduur zorgt. Met de cilindrische aansluiting van de boren kunt u deze met de meeste boormachines gebruiken. Alle boren hebben een A-symmetrische spiraal die voor een goede afvoer van gruis zorgt. De tegelboren zijn te verkrijgen in 6 en 8 mm. We hebben ook een 5-delige borenset in het assortiment met boren van 4 tot 10 mm. U kunt onze tegelboren, met krasvastheid factor 9, gebruiken voor tegels en dakpannen. De boor is in staat mooie ronde gaten af te werken.

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten

Veelgestelde vragen

Wanneer je in de badkamer aan de slag wilt gaan en een gat wilt boren lukt dat vaak niet met een metaal of steenboor zonder de keramische tegels te breken. Daarom zijn er speciale tegelboren ontworpen die er voor zorgen dat de tegels niet breken tijdens de uitvoering van het werk. Een gewone boor voor steen of hout is niet toereikend om door het oppervlak van een tegel door te dringen zonder dat deze barst. Gebruik daarom tegelboren of diamantboren om in tegels te boren. Diamantboren zijn een stuk prijziger dan tegelboren, en met tegelboren kun je ook prima uit de voeten komen.

Tegels zijn te onderscheiden in geglazuurde en ongeglazuurde varianten. U kunt dit onderscheiden door vanaf de zijkant en op afstand naar de tegel te kijken. De geglazuurde laag is dan makkelijk te zien liggen. De tegels worden geglazuurd en daarna gebakt in de oven om de tegel harder en waterbestendig te maken. Dit zorgt er wel voor dat het lastiger is om het oppervlak van de tegel te doordringen. De tegelboren hebben een speciale kop die ontworpen is om gemakkelijker door tegels heen te boren. 

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Lees meer

De tegelboren zijn per stuk of per set verpakt en zijn in meerdere diameters te bestellen. U kunt gebruik maken van onze staffelkortingen bij afname van meerdere stuks tegelboren. Onze tegelboren zijn van hoge kwaliteit en u kunt ze bij Wovar bestellen voor een scherpe prijs! Als u een eigen onderneming heeft in de bouw- of klussector kunt u gebruik maken van een zakelijk account. Daarmee krijgt u een aantal extra voordelen, waaronder een korting op ons volledige assortiment.

Toch op zoek naar andere soorten afmetingen boren? Bekijk dan ook onze categorie diamantboren die ook geschikt zijn voor het boren van tegels en dakpannen.