CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Pergola hoekverbinding 12x12 cmPergola verbindingsstukkenDragers en Houders

Filters

Pergola hoekverbinding 12x12 cm

13 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Pergola hoekverbinding 12x12 cm

Met een pergola geeft uw diepte aan uw tuin en creëert u een speels en levendig aanzien. Daarnaast kunt u klimplanten de ruimte en mogelijkheid bieden om goed te groeien. Bovendien is het bouwen van een pergola met onze koppelstukken zeer gemakkelijk! Wij hebben pergola hoekverbindingen voor 12x12 cm balken in diverse vormen en staalkleuren. Zo kiest u uit verzinkt metaal of prachtig zwart gecoat! Met de muurbevestiging kunt u de pergola ook aan een muur bevestigen. Daarnaast kunt u zelfs vloerlementen meebestellen om het geheel stevig vast te zetten en netjes af te werken.

Deze verbindingsstukken zijn speciaal voor 12x12 cm dikke palen. Heeft u een ander formaat nodig? Geen zorgen! Bij ons bestelt u ook pergola verbindingsstukken voor 7x7 cm, 9x9 cm, 15x15 cm en zelfs 20x20 cm palen! Alle soorten en maten vindt u terug in het assortiment pergola verbindingsstukken.

Maak uw pergola helemaal compleet met onze prachtige harmonica schaduwdoeken! U bestelt deze eenvoudig en direct mee! 

Wij hebben diverse soorten hoekverbindingen. Alle koppelstukken zijn voor 1 verticale staander en de variatie zit in het aantal horizontale balken. Kies uit 1,2 of 3 wegs hoekelementen voor pergola's bouwen. 

Video: Hoe maak ik een pergola?

Onze pergolasteunen zijn ook verkrijgbaar in 7x7 cm voor lichte constructies, 9x9 cm palen en voor een XL formaat de 15x15 cm hoekankers. Denkt u er aan om iets in uw pergola te hangen zoals een harmonica schaduwdoek? Vergeet dan ook niet kleine ijzerwaren zoals karabijnhaken of musketonhaken mee te bestellen!

Naast pergola elementen verkoopt Wovar ook paalhouders.

Het voordeel van deze hoekankers is dat u altijd een hoek van 90 graden heeft. Dit maakt het klussen eenvoudig. Naast pergola verbindingsstukken kunt u er ook voor kiezen balken aan elkaar te monteren met onze slotbouten of tellerkopschroeven