Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Pergola hoekverbinding 12x12 cm

Met een pergola geeft uw diepte aan uw tuin en klimplanten de ruimte om te klimmen. Bovendien is het bouwen van een pergola met onze kant en klare koppelstukken een makkie. Wij hebben pergola hoekverbinding voor 12x12 cm palen en balken in diverse vormen en staalkleuren. Kies uit verzinkt metaal of zwart gecoat. Wij bezorgen uw pergola hoekverbinding 12x12 cm overal in Nederland en België.

Wij hebben diverse soorten hoekverbindingen. Alle koppelstukken zijn voor 1 verticale staander en de variatie zit in het aantal horizontale balken. Kies uit 1,2 of 3 wegs hoekelementen voor pergola's bouwen. 

Video: Hoe maak ik een pergola?

Onze pergolasteunen zijn ook verkrijgbaar in 7x7 cm voor lichte constructies, 9x9 cm palen en voor een XL formaat de 15x15 cm hoekankers. Denkt u er aan om iets in uw pergola te hangen zoals een harmonica schaduwdoek? Vergeet dan ook niet kleine ijzerwaren zoals karabijnhaken of musketonhaken mee te bestellen!

Naast pergola elementen verkoopt Wovar ook paalhouders.

et voordeel van deze kant en klare hoekankers is dat u altijd een hoek van 90 graden heeft. Dit maakt het klussen eenvoudig. Naast pergola verbindingsstukken kunt u er ook voor kiezen balken aan elkaar te monteren met onze slotbouten of tellerkopschroeven.