CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Plankdragers Zwaar VerzinktPlankdragersDragers en Houders

Filters

Plankdragers Zwaar Verzinkt

11 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Plankdragers Zwaar Verzinkt

IJzersterke plankdragers bestellen? Wovar levert plankdragers zwaar verzinkt met schoor voor de laagste prijs. Het monteren van de Wovar plankdragers is erg eenvoudig. De schroefgaten hebben een diameter van circa 9 mm. Bevestig de plankdrager aan uw muur met behulp van onze pozidrive schroeven 5 x 50 mm. Om de schroeven vast te verankeren in steen bestelt u ook onze nylon plug 8 x 40 mm. Boor een 50 mm diep gat in het steen. Vul de gaten met de pluggen en schroef de plankdragers vast. Het wordt geadviseerd plankdragers maximaal 60 cm uit elkaar te plaatsen. Zo blijft een hoge draagkracht behouden.

Koop in onze webshop uw verzinkte plankdragers wij brengen uw bestelling in 24 uur. Zie naast onze verzinkte plankdragers ook onze plankdragers zwart metaal, plankdragers wit metaal, plankdragers aluminium, plankdragers industrieel, blinde plankdragers en zelfs leren plankdragers

De montagegaten aan de lange zijde van de plankhouders hebben een diameter van 7 mm. U schroeft de planken eenvoudig vast met onze 4.0 mm dikke pozidrive schroeven verzinkt. Afhankelijk van de plankdikte bepaald u de lengte van de schroef. De kop van onze pozidrive schroeven is breed genoeg om uw planken stevig aan te trekken. Pozidrive schroeven van Wovar sluiten mooi aan op de plankendragers waardoor een nette afwerking ontstaat.

Video: Plankendragers zwaar monteren aan stenen muur

Bestel de universele zware plankendragers bij Wovar. Bouw- en klusbedrijven krijgen met een zakelijk account extra voordelen zoals kortingen. Denkt u al aan uw volgende klusproject? Vergeet niet uw bestelling compleet te maken en alvast slotbouten, houtdraadbouten of tellerkopschroeven mee te bestellen!