CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Schaduwdoeken DriehoekSchaduwdoekenTuin

Filters

Schaduwdoeken Driehoek

11 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Schaduwdoeken Driehoek

Met onze driehoekige schaduwdoeken creëert u binnen no-time een heerlijk verkoelende schaduw. Schaduwdoeken met drie hoeken zorgen voor een speels effect in uw tuin of boven uw terras. De doeken kunnen zowel horizontaal als schuin gemonteerd worden. Verder hoeft u het doek slechts op 3 punten te bevestigen. Wovar biedt driehoek zonnendoeken aan in diverse kleuren en maten. Hierdoor is er voor iedere tuin of zithoek een passend schaduwdoek. De antraciet grijze 400 cm en gebroken witte 500 cm doeken zijn bijvoorbeeld erg populair. Vergeet de zware parasols waarmee u de hele tijd loopt te slepen. Met een zonnedoek ervaart u een eenvoudige montage aan uw stenen muren of houten palen. 

Zoekt u toch een andere vorm of soort schaduwdoek? Bekijk dan snel ons volledige assortiment schaduwdoeken. Hier vindt u onder andere harmonica schaduwdoeken, waterdichte schaduwdoeken en schaduwdoeken vierkant.  

Schaduwdoeken met drie hoeken zijn verkrijgbaar in zowel driehoek als langhoek variant. Ten opzichte van een driehoek, heeft een langhoek ongelijke zijden. De kanten van een langhoek zijn bijvoorbeeld 3.5 x 4 x 4.5 meter lang. Dit verschil in zijden zorgt voor een uniek effect. De driehoeksvormen geven op deze manier een speelse en moderne toevoeging aan uw tuin. U kunt dit effect versterken door meerdere schaduwdoeken naast elkaar te plaatsen, of de doeken gedeeltelijk elkaar te laten overlappen. Bevestiging van het doek is erg eenvoudig en daarbij eenmalig! Het doek kan namlijk het hele seizon op zijn plek blijven hangen. Wanneer u deze met bijvoorbeeld karabijnhaken heeft vastgemaakt, kunt u deze eenvoudig weghalen. 

Driehoek zonnedoek

Een schaduwdoek met 3 hoeken heeft als voordeel dat u slechts 3 bevestigingspunten nodig heeft. Daarnaast heeft u met een driehoekig schaduwdoek meestal meer mogelijkheden en ruimte om het doek op te hangen. Een rechthoekig schaduwdoek is daarin beperkter, zeker wanneer de ruimte voor het doek aan de krappe kant is. Daarnaast oogt een driehoekig doek minder groot, waardoor deze uw zicht minder zal beperken. Dit terwijl het doek wel voor een uitstekende schaduwplek zorgt. Met een schaduwdoek van 5 meter zet u namelijk gemakkelijk een ruim terras in de schaduw. Tevens kunt u ook bloemenperken, zwembaden en vijvers voorzien van een verkoelende schaduw. Bij schaduwdoeken met 3 hoeken, komt het relatief vaak voor dat men 2 van deze doeken met elkaar laat overlappen. Zo kunt u bijvoorbeeld van 2 kanten voor schaduw zorgen, maar ziet dit er ook nog eens speciaal uit. 

Video: Schaduwdoek ophangen

Waterdoorlatend of waterdicht

Schaduwdoeken met drie hoeken zijn bij Wovar verkrijgbaar als waterdichte en waterdoorlatende variant. Beide varianten hebben zo hun eigen voordelen. Het meest voorname doel, namelijk zorgen voor een beschermende schaduw, doen beide soorten doek enorm goed. Daarnaast zijn beide doeken eenvoudig schoon te maken en kunt u ze op dezelfde manier monteren. De doeken zijn namelijk voorzien van bevestigingsringen, waarmee u de doeken aan uw bevestigingspunten kunt koppelen. Vergeet hiervoor niet de benodigde bevestigingsmaterialen mee te bestellen, deze vindt u terug op onze pagina schaduwdoek bevestigingsmateriaal. Hier vindt u onder andere karabijnhaken, spanschroeven en RVS kettingen. Ook kunt u daar de keuze maken voor een verstelbaar oog op rails. Zo kunt u een hoek van het zonnedoek ook ná montage nog verstellen.

Schaduwdoeken driehoek kopen

Koop uw schaduwdoeken driehoek nu zeer voordelig bij Wovar. Hiermee voorziet u uw tuin deze zomer van een luxe schaduwdoek! Vergeet niet om de bevestigingsmaterialen mee te bestellen. Bij meerdere schaduwdoeken kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Heeft u een eigen klusbedrijf of bent u hovenier? Met een zakelijk account profiteert u dan van voordelen, zoals een vaste zakelijke korting.