CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Veerankers

3 producten

Veerankers

Veerankers zijn handig om te gebruiken bij het plaatsen van een muur of wand van cellenbetonblokken. Met onze verzinkte veerankers kunt u uw constructie stevig verankeren en stabiele rechte wanden bouwen. Eerst moet u voor de veeranker een gat in de muur boren en een nylon plug aanbrengen.

Vervolgens kunt u de veeranker aan een kant inschroeven in de muur met spaanplaatschroeven . Voor het andere deel heeft u betonschroeven nodig waarmee u de veeranker vastmaakt aan het cellenbetonblok voor een snel en stevig resultaat.

Op zoek naar andere soorten balkhouders en hoekankers? Bekijk dan ons ruime aanbod op onze categoriepagina balkhouders en hoekankers

Het veeranker kunt u inzitten bij haakse wanden met dilaterende werking, en zorgt er voor dat de muurdelen aan de weerzijden van een horizontale dilatatievoeg bijeengehouden worden. Een dilaterende werking houdt in dat uw materiaal zowel uitzet als krimpt, deze veerankers zorgen ervoor dat die werking wordt opgevangen. Veerankers zijn geschikt voor het verbinden van bijvoorbeeld cellenbetonblokken muren aan verdiepingen.

Veeranker gebruiken

Om met veerankers cellenbetonblokken te verbinden met verdiepingen moet U dan het veeranker in het metselwerk van de constructie verwerken. Dat doet u door bijvoorbeeld de nieuwbouw te koppelen aan bestaande constructies. Het anker zorgt voor verankering van aparte muurdelen, evenals flexibiliteit bij het uitzetten van de constructie: het anker veert dan op het knikpunt van de dilatatievoeg. 

De veerankers zijn ofwel gemaakt van sendzimir verzinkt staal of van RVS, hebben een lengte van 90 en 103 mm, een breedte van 22 mm en een dikte van 0,7 of 0,6 mm. Het gatenpatroon is 4/4 en 6/7 mm. Geschikt voor dilaterende werking. De ankers worden verkocht in verpakkingen van 10 stuks. Op zoek naar andere soorten balkhouders en hoekankers? Bekijk dan ons volledige aanbod.