CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Isolatieschroeven

9 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Isolatieschroeven

Bent u op zoek naar schroeven om uw isolatiemateriaal mee te bevestigen? Met deze isolatieschroeven kunt u heel eenvoudig uw eigen woning van isolatiemateriaal voorzien. De isolatieschroeven zijn speciaal ontworpen voor de montage van verschillende isolatiematerialen op lichtmetalen of houten ondergronden, voornamelijk bij wand- en dakisolatie. Deze schroeven worden veelal ingezet bij het plaatsen van harde isolatieplaten, zoals PIR, EPS & steenwollen platen. De isolatieschroeven komen in verschillende lengtematen, variërend van 90 tot 240 mm en worden per 200 of 100 stuks verpakt. 

Bestel uw isolatieschroeven vandaag nog bij Wovar en bescherm uw woning direct tegen kostbaar warmteverlies. Naast onze vaste lage prijzen bieden we bij Wovar een razendsnelle levering, waardoor u snel aan de slag kunt met uw klus. Zijn deze isolatieschroeven toch niet helemaal geschikt voor uw toepassing of bent u benieuwd geraakt naar welke schroeven we nog meer te bieden hebben? Bekijk dan eens ons ruime assortiment schroeven

Isolatieschroeven verzinkt

Het isoleren van uw woning is naast een milieuvriendelijke eveneens een kostenbesparende keuze. Speciaal voor het isoleren van uw woning zijn daarom deze isolatieschroeven in het leven geroepen. De isolatieschroeven zijn gemaakt van verzinkt staal en bezitten over een grof schroefdraad die zorgt voor een maximale houvast. Bovendien zijn de schroeven voorzien van een 3-laagse coating die de isolatieschroeven beschermt tegen corrosie en roest. Hierdoor wordt de levensduur van de schroeven aanzienlijk verlengd en hoeft u zich geen zorgen te maken over het eventueel afbreken van de schroef door bijvoorbeeld condensvorming. De zelfborende isolatieschroef is uitgerust met een brede trompetkop en heeft een torx-25 indruk. Deze specificaties maken de isolatieschroeven bij uitstek geschikt voor de montage van isolatiemateriaal.

Voordelen van isolatieschroeven

Isolatiemateriaal wordt voornamelijk bevestigd met schroeven of lijm. De montage van harde isolatieplaten met behulp van isolatieschroeven brengt een aantal voordelen met zich mee ten opzichte van de bevestiging met lijm. Allereerst zorgt de montage met schroeven voor een muurvaste verbinding, daar waar lijm in de loop van tijd los kan laten. Het loslaten van de lijm wordt vaak versnelt door de temperatuursverschillen in de winter tussen de koude buitenmuur en de warme binnenmuur. Ten tweede heeft lijm vaak een lange droogtijd, waardoor de montage kan worden vertraagd. Een bijkomend voordeel is dat u met isolatieschroeven het oppervlak waar het isolatiemateriaal tegenaan geplaatst wordt niet schoon hoeft te maken, iets wat met lijm wel een vereiste is. 

Isolatieschroeven online bestellen bij Wovar

Bestel de isolatieschroeven eenvoudig per 100 of 200 stuks bij Wovar tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Naast onze scherpe prijzen profiteert u bij Wovar van een razendsnelle levering. Wilt u graag een zakelijke bestelling plaatsen en bent u werkzam in de bouw- of klusbranche? Registreer uzelf dan als zakelijke klant door een zakelijk account te openen en profiteer direct van extra voordelen, zoals bijvoorbeeld een handig besteloverzicht en een vaste korting op iedere bestelling.

Zoek u naast deze isolatieschroeven ook nog materiaal om uw woning mee te isoleren? Bekijk dan eens ons complete assortiment isolatie en vindt alles wat u nodig heeft voor het isoleren van uw ruimte!