CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Verstelbaar poortbeslag

19 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Verstelbaar poortbeslag

Met het verstelbaar poortbeslag van Wovar kunt u gemakkelijk deuren en poorten van bijvoorbeeld hardhout ophangen en afstellen. Ons verstelbare poortbeslag is zeer handig, het is namelijk erg eenvoudig om het te verstellen. Zo kunt u uw poorten en/of deuren heel specifiek ophangen, precies zoals u altijd al in gedachten had. De afstand van het scharnier naar de heng is namelijk aan te passen, zo kunt u zelf bepalen hoeveel tussenruimte u wilt overhouden. 

Poortbeslag met winkelhaak monteren

Het monteren van dit verstelbaar poortbeslag is zeer eenvoudig. U heeft alleen een aantal slotbouten of houtdraadbouten nodig. Deze bouten garanderen een stevige bevestiging van uw tuindeur of tuinpoort. De schroefgaten zijn ongeveer 8 mm breed, dit maakt een M8 houtdraadbout een uitstekende kandidaat voor het bevestigen van uw verstelbare poortbeslag. Vergeet niet om volledig voor te boren voor slotbouten M8, doe dit met een hardhoutboor 8 mm.

Tip: deze winkelhaak is zowel rechtsonder als linksboven te gebruiken. U zult bij de montage van een enkele poort dus 1 linksdraaiende en 1 rechtsdraaiende winkelhaak nodig hebben. De linksdraaiende winkelhaak plaatst u dus linksboven en de rechtsdraaiende winkelhaak plaatst u linksonder.

Verstelbaar poortbeslag

Voor prachtige poorten en tuindeuren, gebruikt u het verstelbare poortbeslag van Wovar. Zo bent u zeker van een hoog kwaliteitsproduct tegen een lage prijs. Voor nóg lagere prijzen koopt u in bulk, zo profiteert u van onze staffelkortingen. Bent u professional? Wovar biedt professionals extra voordelen. Om te profiteren van deze voordelen kunt u een zakelijk account aanmaken.

Niet het poortbeslag dat u zocht? Zie onze poortbeslag sets, maar ook ons Engels poortbeslag. Neem een kijkje bij onze volledige categorie poortbeslag