CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Verzinkte Spijkers

5 producten

Verzinkte Spijkers

Wist u dat spijkers ook wel draadnagels worden genoemd? Wovar heeft een breed assortiment aan verzinkte draadnagels van hard getrokken draad, om het krom slaan te beperken. Zo zijn er nagels met verloren- of platverzonkenkop in vele maten verkrijgbaar. Verzinkte spijkers zijn ijzersterk en daarom te gebruiken voor vele klussen. U kunt bij ons ook een assortimentdoos spijkers bestellen. Zo bent u gelijk voorzien van verschillende maten verzinkte spijkers. Handig voor verschillende klussen!

Bestel uw verzinkte spijkers op werkdagen en geniet van levering binnen 24 uur bij u thuis! Vergeet daarbij niet om gebruik te maken van de aantrekkelijk staffelkorting.

Zijn verzinkte spijkers niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze RVS Spijkers of verzinkte schroeven. 

Het voordeel van verzinkte spijkers is dat ze zeer sterk zijn, sterker dan RVS. Zo zijn deze bijvoorbeeld te gebruiken bij klussen met zwaarder materiaal. Daarnaast hebben verzinkte spijkers een lange levensduur. Wel kunnen ze roesten bij aantasting door vocht. 

Spijkers met platte verzonken kop

De verzinkte spijkers met platverzonken kop zijn gemaakt van hard getrokken draad. Dit zorgt voor een kleinere kans om de spijker krom te slaan. De platte verzonken kop is handig bij het verminderen van de zichtbaarheid van de spijker. U kunt deze draadnagels bestellen in 2 x 40 mm, maar u kunt ook kiezen voor een assortimentdoos, zowel 3 als 7 delig. De verschillende lengtes zorgen voor een oplossing voor elke klus!

Verzinkte spijkers bestellen

Bestel uw spijkers verzinkt nu voor de laagste prijs bij Wovar! Maak daarbij gebruik van de hoge staffelkorting bij aanschaf van meerdere dozen of set! Zo kunt u lekker lang vooruit! Bouw- klusbedrijven en hoveniers krijgen extra voordeel bij Wovar met een zakelijk account. Denk hierbij a an extra korting, een overzichtelijke orderhistorie en een vast contactpersoon.