Over Wovar

Wovar is het betere merk voor schroeven, bouten, moeren, boortjes en steeds meer andere ijzerwaren. Wovar bevestigingsmaterialen staan bekend om hun juiste mix van A-kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Niet voor niets hanteren wij onze slogan: Wovar bevestigt het, keer op keer.

Bekijk de Wovar bedrijfsvideo

Abonneer voor montagetips-video's ook op ons Youtube kanaal.

 

Populair bij de zakelijke markt en thuisprofessional

Wovar bevestigingsmaterialen verkopen wij aan particuliere thuis klussers en bedrijven. Steeds meer bouwbedrijven, klusbedrijven, hoveniers, houthandels, meubelmakers en ijzerwarenwinkels ontdekken Wovar. Wij bieden zakelijke klanten en grootverbruikers met een account een groot assortiment, aantrekkelijke kortingen, gratis retouren binnen 100 dagen en levering de volgende dag. 

Hardlopers

Van origine zijn wij sterk in houtschroeven. Hardlopers binnen ons assortiment zijn dan ook onze RVS vlonderschroeven, Tellerkopschroeven verzinkt, zwarte slotbouten en bijbehorende bitjes en boortjes.

Zakelijk account?

Wilt u ook vrijblijvend een zakelijk account bij Wovar? Bedrijven met een account profiteren van korting. Neem dan contact met ons op. Ontdek onze aantrekkelijke prijzen en bovenal onze hoogwaardige materialen. Een bepaalde schroef of bout eerst even proberen? Vraag dan een 'proefschroef' aan.

Achtergrond Wovar

Mijn naam is Jesse Keizer, oprichter en directeur van Wovar BV. Enkele jaren geleden, tijdens mijn afstudeeropdracht, ontdekte ik dat bouwmarkten de hoofdprijs vragen voor schroeven en ijzerwaren. Ook bleek uit mijn onderzoek dat de kwaliteit van bouwmarktschroeven vaak ondermaats is. Dit bracht mij op het idee van Wovar, waar de balans tussen een goede kwaliteit en een aantrekkelijke prijs in evenwicht moet zijn. Bovendien kunnen wij door grote volumes en focus op het internet snel verzenden en de operationele kosten laag houden. Inmiddels versturen wij schroeven, ijzerwaren en meer bevestigingsmaterialen binnen 24 uur in heel Nederland en België.

Onthoud bovenal onze slogan: Wovar bevestigt het, keer op keer.  

Volg Wovar op social media

Mis nooit meer acties, nieuwe producten en meer nieuws van schroevengroothandel Wovar.

Facebook
Twitter

Youtube kanaal.

Contact opnemen

Onder contact vindt u ons emailadres, telefoonnummer en adresgegevens.