CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Nylon Pluggen

7 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Nylon Pluggen

De nylon pluggen van Wovar zorgen voor een zeer sterke verankering in verschilende soorten steen en beton. Wovar levert nylon pluggen in verschillende maten voor de scherpste prijzen. De maten waarin Wovar nylon pluggen levert zijn 6x30mm, 8x40mm, 10x50mm, 12x60mm, 14x70mm en 16x80mm. Bestel de hoogwaardige nylon pluggen van Wovar voor zeer scherpe prijzen.

Hoveniers, houthandels en bouwbedrijven profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account. Zijn deze pluggen niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze kozijnpluggen, slagpluggen en sterke betonschroeven!  

Deze hoogwaardige nylon pluggen van Wovar beschikken over een enorm draagvermogen. De juiste boordiepte bij het plaatsen van nylon pluggen bepaalt u door 1 cm bij de lengte van uw plug op te tellen. De juiste schroef diameter staat bij de kenmerken van de verschillende Wovar nylon pluggen aangegeven. Wovar raadt aan om bij een massieve ondergrond de grootst mogelijke diameter schroef te kiezen en bij een holle onderdrond de kleinst mogelijke diameter schroef. Zo zorgt u voor de stevigste verankering. Bij de nylon plug van Wovar kunt u het beste kiezen voor de grootst mogelijke diameter.

Waar zijn deze nylon pluggen voor geschikt?

De nylon pluggen van Wovar zijn geschikt om te verankeren in beton, volle bakstenen, licht beton, kalkzandsteen en metselwerk. Doordat er geen opstaande rand aan de pluggen zit kan de nylon plug zo diep mogelijk in het materiaal gebracht worden. Dit zorgt voor een optimale belastbaarheid. De muurpluggen van Wovar zetten uit wanneer u de schroef in de plug plaatst en deze aandraait. De uitzetrichting van de plug kunt u zelf bepalen door de plug te draaien. Kleine randafstanden worden mogelijk doordat u de plug zo kunt draaien dat de uitzetrichtingen evenwijdig lopen aan de rand van het bouwmateriaal.

Hoe weet ik in welk bouwmateriaal ik de pluggen wil bevestigen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet zeker weet in wat voor bouwmateriaal u de verankering gaat bevestigen. Hier kunt u het beste achterkomen door een gat te boren met een kleine boordiameter. Vang met uw vinger het boorstof op en bepaal aan de hand van de kleur het bouwmateriaal. Is de boorstof rood? Dan is het bouwmateriaal steen. Bij boorstof met een grijze kleur is het bouwmateriaal beton. Als u wit boorstof krijgt is het bouwmateriaal van cellenbeton of gipskarton. Het verschil tussen boorstof van gipskarton en cellenbeton is dat het boorstof van gipskarton net wat meer kleeft en lichter is dan dat van cellenbeton.

Naast nylonpluggen levert Wovar ook hollewandpluggen, spanhulzen en kozijnschroeven. Voor een extreem sterke verankering kunt u ook kiezen voor onze keilbouten.