CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Klein tuingereedschapTuingereedschapTuin

Filters

Klein tuingereedschap

11 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Klein tuingereedschap

Klein tuingereedschap is ideaal voor de kleine klussen in en om uw tuin. Denk bij klein tuingereedschap bijvoorbeeld aan een handhark, tuinschepje of een tuinkrabber. Het tuingereedschap van Wovar is uitsluitend A-merk en geschikt voor zowel hobbyisten als professionals. Naast dit mooie assortiment aan klein tuingereedschap bent u voor normaal tuingereedschap zoals schoffels, harken en kruiwagens ook aan het juiste adres! 

Voegenkrabbers

Met een voegenkrabber verwijdert u eenvoudig onkruid, mos of gras uit de voegen van bijvoorbeeld uw terras. Het gebruik van een voegenkrabber is een natuurlijke manier van onkruidbestrijding en is eenvoudig aan te pakken. De voegenkrabbers van Wovar zijn uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor zowel thuis als professioneel gebruik. Ons assortiment aan klein tuingereedschap bestaat naast voegenkrabbers ook uit onder andere tuinschepjes en tuinharkjes. 

Tuinschepjes

Een tuinschepje is een ideaal stuk tuingereedschap om te gebruiken bij de kleinere klussen in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan het graven van een gleuf voor borderranden, het verpotten van bloemen en planten of werkzaamheden in uw moestuin. Naar de winkel gaan is niet langer nodig, bestel uw tuinschepje gewoon online bij Wovar! 

Klein tuingereedschap kopen

A-merk benodigdheden voor het onderhoud van uw tuin vindt u bij Wovar voor een aantrekkelijke prijs! Naast tuingereedschap bieden wij ook benodigdheden voor de bewatering van uw tuin zoals tuinslangen en sproeiers.

Bij Wovar krijgt u met een zakelijk account de mogelijkheid tot spoedleveringen, een vast contactpersoon, een handig orderoverzicht en 15% korting op iedere bestelling! Maak hier gratis en geheel vrijblijvend een account aan.