CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Hoekverbinding voor ronde palen

12 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Hoekverbinding voor ronde palen

Zoekt u verbindingsstukken om ronde tuinpalen te verbinden? Met onze hoekverbindingen voor ronde palen bouwt u eenvoudig een pergola of frame van ronde palen. Wovar levert verbindingselementen voor ronde palen van 10 cm en 12 cm dik. Verbindingsstukken verzinkt zijn ijzersterk en zorgen ervoor dat iedereen eenvoudig een constructie van ronde palen kan maken. Of het nu gaat om hoekverbinders, hoekverbinders 90 graden, verlengstukken, T-stukken en 4-weg verbinders.

Naast deze rondhout koppelingen levert Wovar ook Pergola verbindingsstukken voor 7x7, 9x9, 12x12, 15x15 en 20x20 cm palen. 

Het maken van een houten frame of pergola met ronde palen wordt met Wovar hoekverbinders voor ronde palen wel heel gemakkelijk! Wovar heeft naast de verschillende maten en vormen ook 2 verschillende soorten. Namelijk het open model en het gesloten model. Het open model wordt vaak gebruikt voor het maken van frames voor bijvoorbeeld lei bomen. Deze zijn namelijk eenvoudig weer te demonteren wanneer de bomen sterk genoeg zijn. Bij gesloten houtverbinders worden de ronde palen echt in het verbindingsstuk geschoven.

Hoekverbinding ronde palen

Bestel uw hoekverbindingen voor ronder palen nu voordelig bij Wovar en bouw uw pergola eenvoudig met ronde palen! Heeft u een eigen klus- bouwbedrijf of bent u hovenier? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer naast de scherpe prijzen van een vaste zakelijke korting en nog vele andere voordelen.

Ons totale assortiment hoekverbindingen bekijken? U vindt alle soorten en maten in het assortiment pergola verbindingsstukken