CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Gipsplaatschroeven

30 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Gipsplaatschroeven

Wovar levert zwarte gipsplaatschroeven in verschillende varianten en maten overal in Nederland en België. Hierdoor bent u bij Wovar aan het juiste adres voor het monteren van gipsplaten. Gipsplaatschroeven worden ook wel snelbouwschroeven of gipskartonschroeven genoemd en zijn voorzien van een speciale trompetkop die de schroef van extra houvast verzekerd. Deze snelbouw gipsschroeven van Wovar zijn zwart gefosfateerd. De reden dat gipskartonschroeven zwart gefosfateerd zijn, is omdat normale schroeven gaan roesten na het verwerken. De combinatie van het water en lucht laat normale schroeven roesten. Na verloop van tijd zal dit roest door het stucwerk te zien zijn. Bij onze zwarte gipsschroeven heeft u hier geen last van. De gipsplaatschroeven van Wovar worden zowel per doos als op band geleverd, variërend van 200, 500 en 1000 stuks. Voor een rappe montage kiest u voor onze gipsplaatschroeven op band, die enkel met een automatische bandschroefmachine kunnen worden gemonteerd. 

Bestel de zwarte gipsschroeven van Wovar vandaag nog en profiteer van onze razendsnelle levering! Zijn deze gipsplaatschroeven toch niet helemaal geschikt voor uw klus of bent u benieuwd geraakt naar welke schroefsoorten we bij Wovar nog meer aanbieden? Bekijk dan eens onze ruime selectie schroeven

De snelbouwschroeven van Wovar beschikken over een phillips 2 aandrijving (PH-2). Deze aandrijving wordt ook wel kruiskop genoemd. De schroeven voor gipsplaten van Wovar zijn verkrijgbaar in dozen van 100 stuks en op band. Met gipsplaatschroeven op band kunt u op een snelle efficiënte manier gipsplaatschroeven monteren. Gipsplaatschroeven op band dienen gebruikt te worden in combinatie met een automatische bandschroefmachine gebruikt te worden. Deze voert de gipsplaatschroeven op band automatisch aan zodat u niet iedere snelbouwschroef apart op de boorkop hoeft te plaatsen. Dit bespaart een hoop tijd!

Welke soort gipsplaatschroeven heb ik nodig?

  • Wovar levert verschillende schroeven voor gipsplaten. Zo kiest u voor onze snelbouwschroeven met fijn schroefdraad voor het bevestigen van gipsplaten voor metaal.
  • Naast gipskartonschroeven met een fijn schroefdraad kunt u ook kiezen voor gipsplaatschroeven met die voorzien zijn van grof schroefdraad. Het grove schroefdraad maakt het mogelijk gipsplaatschroeven te monteren op houtenconstructies.
  • Naast gipsplaatschroeven met grof en fijn schroefdraad bestaan er ook nog gipsplaatschroeven met Hi-Lo draad. HiLo draad is dubbelschroefdraad met een grove spoed. Het Hi-Lo draad zorgt voor een kort indraaimoment. Ook maakt HiLo draad de kans dat de schroeven dol draaien kleiner. Snelbouwschroeven met Hi-Lo schroefdraad zijn geschikt voor het monteren van gipsplaten op hout, houtvezelplaten en kunststof constructies.

Welke lengte gipsplaatschroeven?

Het bepalen van de juiste lengte voor uw gipsplaatschroeven is erg eenvoudig. Zorg ervoor dat uw gipsplaatschroef voor ongeveer 2/3 deel in het te bevestigen materiaal is geschroefd. Voor gipsplaten met een dikte van 12,5 mm voldoen dus (12,5 x 3) 35 mm lange gipsplaatschroeven.

Video: Hoe monteer je gisplaten? 

Gipsplaten monteren met gipsplaatschroeven

Breid deze tekst uit met aanvullende informatie die aantrekkelijk is voor een bezoeker van een e-commerce webshop: Wilt u meer informatie over het bevestigen van gipsplaten met gipsplaatschroeven? Lees dan onze blog hierover. Zo kunt u bijvoorbeeld een stap voor stap uitleg vinden over hoe u een eigen gipswand maakt!

Onze webshop biedt ook een grote selectie aan gereedschappen en accessoires die u nodig heeft voor het bevestigen van gipsplaten, zoals boormachines, nivellering gereedschap, afdichtingen, etc. Wij bieden ook professionele advies en ondersteuning voor al uw projecten, dus aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft.

Gipsplaatschroeven kopen

Onze webshop biedt een breed assortiment van Wovar gipsplaatschroeven, snelbouwschroeven, gipskartonschroeven en gipsplaten die u kunt bestellen in dozen of op handige band. Wij bieden ook staffelkortingen, zodat hoe meer u bestelt hoe meer u bespaart. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche kunnen profiteren van extra voordeel door een zakelijk account aan te maken. Onze webshop biedt ook snelle levering van producten, zodat u uw project snel kunt afronden. Bezoek onze webshop voor kwalitatief hoogwaardige gipsplaatschroeven tegen de beste prijzen.