Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Vleugelmoeren

Op zoek naar een moer die u met de hand kan aandraaien? Vleugelmoeren kunt u zelf makkelijk aandraaien. Wovar vleugelmoeren zijn gemaakt van verzinkt staal en verkrijgbaar in RVS. Veel gebruikte maten zijn M6 / M8 / M10 / M12. Deze kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Vleugelmoeren zijn ideaal bij projecten waar u de moer makkelijk moet kunnen demonteren. Neem bijvoorbeeld onze vleugelmoeren M8. Deze draait u eenvoudig op onze draadeinden, slotbouten of tapbouten M8.

Zijn vleugelmoeren niet helemaal wat u zoekt? Neem eens een kijkje bij onze borgmoeren, zeskantmoeren of dopmoeren.

U monteert deze hoogwaardige vleugelmoeren heel eenvoudig en snel. Door de vleugels zijn ze makkelijk met de hand aan te draaien. Voor extra zekerheid raden wij altijd aan het laatste stukje met een tang extra stevig vast te zetten. Vleugelmoeren van verzinkt staal zijn extreem sterk. Echter kunnen deze oxideren. Vleugelmoeren RVS doen dit niet.

Bestel vleugelmoeren van Wovar voor de laagste prijs. Vleugelmoeren zijn per 10 stuks te bestellen. Bij het bestellen van een volle doos profiteert u van onze hoge staffelkorting. Bedrijven in de bouw-, klus- en hoveniersbranche krijgen extra voordelen zoals korting met een zakelijk account