Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Afdekzeil Groen

Bent u opzoek naar een afdekzeil in verschillende maten en gewichten in het groen? Deze waterdichte grondzeilen zijn groen van kleur. Deze dekzeilen worden veel gebruikt als bouwkleed om bouwmaterialen af te dekken, maar ook als afdekkleed om objecten in uw tuin waterdicht af te dekken. Groene waterdichte zeildoeken van Wovar zijn gemaakt van HDPE en PP verstevingsdraad, waardoor de afdekzeilen enorm sterk zijn.

Wovar verkoopt de groene afdekzeilen in de volgende maten en gewichten:

  • 2 x 3 meter (110 en 150 gram per M2)
  • 3 x 4 meter (110 en 150 gram per M2)
  • 4 x 5 meter (110 gram per M2)
  • 4 x 6 meter (110 en 150 gram per M2)
  • 5 x 6 meter (110 gram per M2)
  • 6 x 8 meter (110 en 150 gram per M2)
  • 6 x 10 meter (110 gram per M2)
  • 8 x 10 meter (110 gram per M2)
  • 10 x 12 meter (110 gram per M2)

Bestel groene grondzeilen per stuk bij A-merk Wovar voor de laagste prijs. Als u een groen afdekzeil bestelt bij Wovar, geniet u van bezorging in 24 uur, in Nederland en België! 

 

Plastic zeilen voor afdekken van Wovar zijn ideaal voor vele toepassingen. De groene bouwkleden worden veelal gebruikt voor het waterdicht afdekken van zwembaden, dakkapellen, een motor, bouwmaterialen of tuinmeubilair. Door de aluminium ogen van circa 11 mm in het zeil is het zeer stevig vast te zetten met elastiek, touw of zelfs met tellerkopschroeven RVS, de ogen zitten elke meter in de randen van het plastic dekkleed vastgezet. 

Groen afdekzeil bestellen op werkdagen - levering in 24 uur

Bestel dekzeilen bij A-merk Wovar voor de laagste prijs. Op werkdagen voor 22:00 besteld = volgende dag in huis. Groene afdekzeilen zijn verkrijgbaar in maten van 2 x 3 meter tot wel 10 x 12 meter groot. Bedrijven in de bouw-, klus- en hoveniersbranche profiteren daarnaast van extra voordelen zoals kortingen met een zakelijk account

Wovar heeft naast groene afdekzeilen ook afdeikzeil wit, afdekzeil blauw en afdekzeil groen. Daarnaast bent u voor worteldoek en bouwfolie ook bij Wovar aan het juiste adres.

Veelgestelde vragen

Wat is afdekzeil?

Een afdekzeil is een zeil om bijvoorbeeld bouwmaterialen mee af te dekken. Ook kunt u het zeil gebruiken om objecten in uw tuin af te dekken. Denk hierbij aan stoelen, tafels, lounges en bijvoorbeeld de barbecue. Met een afdekzeil kunt u voorkomen dat materialen worden aangetast door de regen en andere soorten neerslag. Tevens beschermt het zeil tegen UV-stralen. Er zijn verschillende kleuren afdekzeil. De groene variant is populair, omdat deze vaak mooi bij de tuin aansluit en minder opvalt. 

Hoe een afdekzeil bevestigen?

De afdekzeilen van Wovar zijn voorzien van aluminium ogen, welke zich op de randen van het doek bevinden. Om de 100 cm is het doek voorzien van zo´n oog. Deze ogen kunt u gebruiken om het doek mee vast te zetten. U kunt hiervoor natuurlijk ook spanners en klemmen gebruiken. Zorg ervoor dat de wind niet onder het zeil kan komen, zo weet u zeker dat het zeil goed op zijn plek blijft zitten. 

Is afdekzeil waterdicht?

De afdekzeilen van Wovar zijn waterdicht. U beschermt uw materialen dus goed tegen alle weersomstandigheden. De zeilen zijn gemaakt van HDPE en PP verstevigingsdraad, waardoor de zeilen zeer sterk zijn. Tevens laat het zeil daardoor ook geen UV stralen door en is het gemakkelijk schoon te maken.