CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
BamboemattenTuinafscheidingTuin

Filters

Bamboematten

7 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Bamboematten

Bamboematten zijn zeer populair als het gaat om tuinafscheidingen. Dit komt onder andere door het tropische uiterlijk wat zeer goed bij landelijke maar ook moderne tuinen past. U kunt bij Wovar bamboematten op rol bestellen in verschillende formaten. De bamboestokken beschermen tegen maximaal 70% van de zonnestralen en wind. De mat is zowel in gespleten bamboe verkrijgbaar als met volledige bamboestokken. 

De matten zijn eenvoudig te bevestigen aan bijvoorbeeld een raster, hekwerk of reling. Het is daarbij wel van belang dat de de mat boven de grond wordt bevestigd. Wanneer de mat in de grond staat kan er namelijk vocht vanuit de grond in de bamboe naar boven trekken. Dit kan schade aan de mat veroorzaken. Daarnaast is het aanbevolen om de matten tegen de meestvoorkomende windrichting in te bevestigen. Zo beschermt u de mat tegen eventuele rukwinden. 

Benieuwd naar andere soorten tuinafscheidingen van Wovar? Neem een kijkje in ons assortiment tuinafscheiding. Daar vindt u onder andere heidematten, rietmatten en wilgenmatten

Een bamboemat is niet voor niets één van de meest gewilde matten. Bamboe zorgt namelijk voor een luxe, strakke, maar ook tropische sfeer in uw tuin. De matten zijn voorzien van gespleten bamboestokken op een rol van 5 meter breed. Deze variant is er ook in verschillende hoogtes, van 1, 1.5 en 2 meter. Naast een mat kunt u ook kiezen voor een bamboescherm. Het scherm is gemaakt van hele bamboestokken en is 1.8 meter breed. Het scherm is er in een 1 meter en 1.8 meter hoge variant. De matten en schermen zijn beide eenvoudig te bevestigen.

Bamboe tuinafscheiding plaatsen

De matten van bamboe kunt u aan een bestaand hekwerk, raster of railing bevestigen. Dit kunt u doen met ijzerdraadjes of met tyraps. De ijzerdraadjes kunt u eenvoudig met een draaddraaier vastmaken. Zo kunt u met 1 trek - duwbeweging de draadjes met elkaar vervelchten. Vergeet dus bij het bestellen van een mat niet om deze geschikte bevestigingsmaterialen direct mee te bestellen. Let op, bevestig de mat niet direct op de grond, maar er net een stukje boven. Zo voorkomt u dat er vocht vanuit de grond in de mat omhoog trekt. 

De bamboeschermen kunt u op een andere manier bevestigen, namelijk met U-profielen. Deze profielen plaatst u tussen 2 palen. Het bamboescherm zal aan de onder en bovenkant in het U-profiel vallen. De profielen kunt u eenvoudig vastzetten met wat schroeven. Een voorbeeld kunt u zien op de productpagina´s van de schermen zelf.  

Tuinscherm bamboe kopen

Bestel uw bamboescherm of mat nu voordelig bij Wovar! Bamboe zal uw tuin van een prachtige afscheiding voorzien. Vergeet niet om de benodigde bevestigingsmaterialen mee te bestellen. Hebt u een eigen klus- bouwbedrijf? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van nog meer voordelen, waaronder een vaste zakelijke korting en een vast contactpersoon.

Toch op zoek naar iets anders? Wij verkopen ook heidematten, rietmatten en zeer mooie wilgenmatten in verschillende maten. U vindt alle varianten in het totale assortiment tuinafscheidingen