Bevestigt het, keer op keer!

Betonpaal Bevestigingsset RVS voor 10 cm dikke betonpalen

  • 8720039641105
  • Wovar
Bekijk hieronder onze staffelkorting:
Aantal
Prijs
Korting
5 sets
€ 27,25
8.40%
10 sets
€ 50,00
15.97%

Waarom kiezen voor Betonpaal bevestigingsset RVS?

  • Roest niet
  • Inclusief schroeven!
  • Eenvoudig te monteren

Deze betonpaal bevestigingsset RVS is geschikt voor het plaatsen van tuinschermen tussen 10x10 cm dikke betonpalen. Betonbeslag rvs wordt compleet geleverd met bouten, schroeven en hoekverbinders. Door het roestvaste staal krijgt u geen last van roest en profiteert u van een extra lange levensduur. Deze bevestigingsset rvs voor betonpalen past op alle Tuindeco, Hillhout en Carpgarant betonpalen voor 1 of 2 onderplaten.

De RVS beslagset voor betonpalen van Wovar bestaat uit: 4 hoekverbinders om uw tuinscherm aan vast te schroeven, 2 verzinkte bouten om de hoekverbinders aan de 10 x 10 cm dikke betonpalen te bevestigen en 8 rvs a2 schroeven 3 x 30 mm om uw tuinscherm te monteren aan de hoekverbinders. De bouten kunnen doordat deze van verzinkt staal zijn gaan oxideren na verloop van tijd, alleen doordat deze in de betonpaal komen zal dit minimaal zijn. Eén bevestigingsset rvs is geschikt voor één betonpaal. Het kan dus voorkomen dat u hoekverbinders overhoud. U schroeft uw tuinschermen altijd aan 4 punten vast.

U schroeft de meegeleverde rvs a2 schroeven 3x30 mm vast aan uw tuinscherm met behulp van onze PZ-1 bit. De bouten voor in de betonpaal kunt u aandraaien met een PZ-3 bit. Mocht u de meegeleverde schroeven te dun vinden, dan kunt u ervoor kiezen om 4 x 30 mm rvs 410 schroeven bij te bestellen. Deze zijn gemaakt van gehard staal en daardoor veel sterker dan rvs a2. De montagegaten voor de schroeven van de hoekverbinders hebben een diameter van circa 5 mm. Hierdoor zijn 4.0 mm dikke schroeven ook geschikt.

Betonpaal bevestigingsset rvs bestellen

Bestel deze rvs beslagset voor betonpalen bij Wovar. Bij een bestelling van 5 sets krijgt u al een flinke staffelkorting! Bedrijven in de bouw en tuinbranche profiteren van extra voordelen met een zakelijk account zoals korting.

Zie naast deze beslagset voor betonpalen ons gehele assortiment hoekverbinders.

Volledige omschrijving

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720039641105
Barcode
8720039641105
Kenmerk
Roest niet
Kenmerk
complete set voor 1 betonpaal
Materiaal
RVS
Prijseenheid
Per set
Voordeel 1
Roest niet
Voordeel 2
Inclusief schroeven!
Voordeel 3
Eenvoudig te monteren
Veel gebruikt voor
Het monteren van tuinschermen tussen betonpalen
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Vraag is verzonden

Stel uw vraag over dit product

* Verplicht

Productbeoordelingen

Uw beoordeling is verzonden

* Verplicht