bevestigt het, keer op keer!

Bezorgen

Groothandel Wovar levert schroeven, bouten en andere ijzerwaren snel bij u op het bedrijf of thuis. Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag geleverd. Ook op zaterdag, mits anders aangegeven bij het artikel. Bestellingen die in het weekend voor zondag 18:00 uur worden geplaatst, zullen maandag worden geleverd.

Plaats een bestelling van boven de € 49,- en u betaalt in Nederland en België geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 49,- betaalt u € 5,95 verzendkosten in Nederland en € 7,95 verzendkosten naar België.

Voor producten langer dan 175 centimeter werken wij samen met Transmission. Deze producten kosten voor het bezorgen in Nederland € 15 en voor België € 18. Bestellingen voor grote pakketten (via Transmission) op werkdagen voor 14:00 uur besteld, ook volgende werkdag geleverd.

Coronavirus: bezorgen gaat door, afhalen liever niet!

Let op! I.v.m. de enorme "Corona" drukte in de webshop kan uw bestelling soms een dag vertraging oplopen. Wij doen er echter alles aan om onze vaste leveringsvoorwaarden op te volgen. Namelijk voor 18:00 uur besteld, binnen 1 werkdag in huis! I.v.m. Corona bij voorkeur NIET afhalen bij onze vestiging in Groningen. 

Betalingsopties

Kies uit de volgende mogelijkheden om te betalen:

  • Ideal
  • Vooraf op rekening
  • Creditcard
  • Paypal
  • Mistercash / Bancontact voor België
  • Betaal later in 14 dagen met Klarna

Wat als u niet thuis bent?

U dient aanwezig te zijn voor ontvangst van uw order door Postnl. Bent u niet thuis? Dan wordt het pakket direct naar een PostNL-locatie gebracht. U ontvangt een briefje in de brievenbus waar u het pakketje kunt afhalen.

Contactformulier
* verplicht