Bevestigt het, keer op keer!

Bezorgen

Let op: momenteel is het erg druk bij PostNL. Dit kan zorgen voor enige vertraging bij een nieuwe of al geplaatste bestelling. Houd rekening met een langere levertijd.

Groothandel Wovar levert schroeven, bouten en andere ijzerwaren snel bij u op het bedrijf of thuis. Bestellingen die op werkdagen voor 22:00 uur worden geplaatst, worden binnen een werkdag geleverd. Ook op zaterdag. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw bestelling op maandag. Tenzij anders aangegeven bij een artikel. 

Plaats een bestelling van boven de € 49,- en u betaalt in Nederland en België geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 49,- betaalt u € 5,95 verzendkosten in Nederland en € 7,95 verzendkosten naar België.

Voor producten langer dan 175 centimeter werken wij samen met Transmission. Deze producten kosten voor het bezorgen in Nederland € 15 en voor België € 18. Bestellingen voor grote pakketten (via Transmission) van maandag tot donderdag voor 16:00 uur besteld, worden ook de volgende werkdag geleverd. Let op: plaatst u een bestelling van boven de €49, maar zit hier wel een product tussen dat we met Transmission moeten verzenden? Dan betaalt u wel de extra verzendkosten van €15,- binnen Nederland en €18,- binnen België.

Betalingsopties

Kies uit de volgende mogelijkheden om te betalen:

  • Ideal
  • Vooraf op rekening
  • Creditcard
  • Paypal
  • Mistercash / Bancontact voor België
  • Betaal later in 14 dagen met Klarna

Wat als u niet thuis bent?

U dient aanwezig te zijn voor ontvangst van uw order door PostNL. Bent u niet thuis? Dan wordt het pakket direct naar een PostNL-locatie gebracht. U ontvangt een briefje in de brievenbus waar u het pakketje kunt afhalen.

Contactformulier
* verplicht