CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Blokhutten en tuinhuizen behandelen 13 feb

Blokhutten en tuinhuizen behandelen met Perkoleum

Terug naar overzicht

Wanneer u uw tuinhuis gaat behandelen kunt u kiezen voor Perkoleum. Deze beits is speciaal ontwikkeld voor tuinhuizen en blokhutten, maar kan ook perfect gebruikt worden voor schuttingen, overkappingen, hekwerken en noem maar op! Toch is het product nog altijd vooral populair bij tuinhuizen en blokhutten. Wij leggen uit waarom Perkoleum een goede keuze is en waar u om moet denken bij het gebruiken er van. 

Perkoleum beits

Perkoleum heeft een aantal grote voordelen. Het is niet de goedkoopste beits maar dat is terug te zien in de kwaliteit. Het aanbrengen is makkelijk, rendement hoog, duurzaamheid hoog enzovoort. Hier onder staan de grootste voordelen op een rijtje: 

  1. Hoge duurzaamheid
  2. Het is een één-potsysteem
  3. Mooiste kleuren
  4. zowel transparant als dekkend mogelijk
  5. Beschermt tegen houtrot, schimmel, alg, verkleuring etc. 

Wat natuurlijk belangrijk is, is dat het lang mee gaat. De duurzaamheid is hoger dan veel andere beitsen. De beits heeft geen grondverf nodig en kan gelijk aangebracht worden. Wij noemen dit een één-potsysteem. De beits is in veel verschillende kleuren te verkrijgen, zowel transparante als dekkende varianten. De bescherming is ontzettend sterk. Dit komt door de vochtregulatie. Het hout gaat hierdoor jaren langer mee en uw tuinhuis of blokhut blijft lang mooi!

Kleur beits kiezen

Wanneer u een kleur gaat kiezen heeft u de keuze uit transparant en dekkend. Transparant heeft als voordeel dat het er heel natuurlijk uit ziet. De structuur van het hout blijft zichtbaar. Veel mensen kiezen bij transparant voor houtkleuren zoals grenen en teak. Dekkend heeft als voordeel dat het iets langer mee gaat en iets sterker beschermt tegen de zon. 

Wanneer u een beits gekozen heeft, kunt u kiezen uit hoogglans en zijdeglans. Hoogglans betekent simpelweg dat het meer glanst na droging dan zijdeglans. Ook bij zijdeglans zult u een beetje glans hebben als resultaat. Wat voor u beter is, hangt natuurlijk af van persoonlijke smaak en die valt niet te twisten. 

Beits aanbrengen

Het aanbrengen is ontzettend gemakkelijk en kan gewoon met een kwast of roller. Voor gebruik goed doorroeren. Zo voorkomt u dat er kleurverschil ontstaat. Afhankelijk van de klus kan het nodig zijn om meerdere laagjes aan te brengen. Bij de productpagina's vindt nog meer informatie over het aanbrengen van Perkoleum.

Producten die passen bij deze blog