CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Beitz wordt Norvo! 11 apr

Beitz wordt Norvo!

Terug naar overzicht

Wij stellen aan u voor: Norvo. Voorheen stond een aantal van onze beits en olie bekend onder de naam Beitz. Vanaf nu heet het geen Beitz meer, maar is de naam veranderd in Norvo. 

Aangezien de verkoop van Beitz steeds meer internationaal plaatsvindt, is er gekozen voor een rebranding. Niet alleen de naam is veranderd, maar ook het uiterlijk. U kunt onze blikken beits en olie nu vinden in een nieuw jasje. Aan de kwaliteit is niets veranderd. U zult dus nog steeds de oude, vertrouwde kwaliteit thuis ontvangen wanneer u deze beits en/of olie besteld.

beitz wordt norvo

Toekomstige producten

Momenteel kunt u de zwarte tuinbeits en hardhoutolie van Norvo vinden in ons assortiment. Hier worden in de toekomst nog verschillende varianten aan toegevoegd. Zo worden er binnenkort extra varianten en tinten van de Norvo tuinbeits aan ons assortiment toegevoegd. Er kan een keuze gemaakt worden tussen tuinbeits dekkend en transparant. De blikken worden verkocht in blikken van 1 liter en van 2,5 liter. De tuinbeits dekkend kunt u aanschaffen in de volgende tinten: Antraciet, Wit, Antiek Groen, Gebroken wit en Blauwgrijs. De tinten van de transparante tuinbeits zijn: Grenen, Licht Eiken, Teak, Donker Eiken en Mahonie. 

Naast de tuinbeits kunt u binnenkort ook renovatiebeits, gevelbeits en zwarte teer vinden in ons assortiment. De renovatiebeits zal binnenkort verkrijgbaar zijn in een zwarte houtcoat en in blikken van 750 ml en 2,5 liter. De gevelbeits zijn in blikken van 2,5 liter en in de tinten Mat Zwart, Mat Zwart Ebony, Antraciet en Mat Transparant. De zwarte teer schaft u aan in 750 ml, 1 liter, en 2,5 liter.

Ook kunt u binnenkort steigerhout beits en bamboe beits vinden in ons assortiment. De steigerhout beits schaft u aan in White Wash of Grey Wash en in blikken van 750 ml en 2,5 liter. De bamboe beits zal in blikken van 1 liter en in de tinten transparant, donkere renovatiebeits en naturel renovatiebeits worden toegevoegd aan ons assortiment.

Gebruikt u liever olie voor uw project? Naast onze hardhoutolie kunt u binnenkort ook Lariks en Douglas olie en bamboe olie krijgen. De Lariks en Douglas olie kunt u straks aanschaffen in Naturel en Lariks en in blikken van 750 ml en 2,5 liter. De bamboe olie zal verkocht worden in Naturel en Brown en in 1 liter. 

Benieuwd naar de uitbreiding van het assortiment van Norvo? Houd onze website en social media goed in de gaten! Wilt u nu al de nieuwe verpakkingen in het echt zien? Bestel dan gauw onze zwarte tuinbeits en/of hardhoutolie.

Producten die passen bij deze blog