CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Borgmoeren Verzinkt

13 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Borgmoeren Verzinkt

Een borgmoer is een speciale variant van de zeskantmoeren waarbij aan de bovenzijde een nylon ring zit. Deze ring zorgt dat de moer tijdens het aandraaien op een draadeind, slotbout of tapbout heel erg vast komt te zitten, hierdoor voorkomt de nylon draad dat de borgmoer kan lostrillen. Vanwege deze functie hoeft u ook geen veerring te gebruiken om lostrillen te voorkomen, waarbij dit bij een reguliere zeskantmoer wel het geval is.

De borgmoeren voldoen aan DIN-norm 985 en worden geleverd in verzinkt staal met staalsterkte 8.8 in de maten van M3 tot en met M24.  

Welke sleutel heb ik nodig voor borgmoeren?

Borgmoeren moeten worden aangedraaid met een ringsleutel, steeksleutel, dopsleutel of moersleutel. De juiste sleutelmaat hangt af van de maat van de borgmoer. Het overzicht hieronder helpt u de juiste sleutelmaat te kiezen.

undefined

Borgmoeren verzinkt kopen

Koop verzinkte borgmoeren met staalsterkte 8.8 vandaag nog en geniet van uitstekende prijzen, goede kwaliteit en snelle levering. Hierdoor kunt u morgen nog aan de slag. Vergeet niet te profiteren van onze staffelkorting tijdens het bestellen, dit kan vele euro's besparen op uw aankoop. Ook zakelijke klanten zitten goed bij Wovar, zo kunnen bedrijven in de bouw- en tuinbranche Bedrijven profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.