CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Brand bij Wovar - Update 3

Naar aanleiding van de brand van zaterdag 11 juni is het managementteam van Wovar gelijk aan de slag gegaan om deze grote tegenslag op te vangen. Zo is er zaterdagnacht en zondag meteen een plan opgesteld om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn.

Maandagochtend zijn deze plannen vervolgens met het gehele team gedeeld. Jesse Keizer, de oprichter van Wovar, heeft toen verteld dat als wij geluk hebben, dezelfde of de volgende dag een tijdelijk pand van 1500 m2 kunnen huren. En weliswaar werd Jesse tijdens de toespraak door Derk Wolters van Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars gebeld met geweldig nieuws: ''We hebben een pand voor je vlakbij, aan NARVIKWEG 4 in Groningen.'' De eigenaar van VEDEHA Holding B.V. leefde erg met ons mee en is bereid een korte huurovereenkomst aan te gaan. Hierdoor hebben wij een paar uur later al de sleutels van het pand op kunnen halen!

Het gehele team begon direct te juichen en iedereen stak direct de handen uit de mouwen en zijn er snel nieuwe kantoorruimtes ingericht. Verder zijn wij nu druk aan het werk om het magazijn weer in te richten en onze voorraad te controleren en aan te vullen, zodat wij onze klanten zo snel mogelijk weer kunnen bedienen. Naar verwachtingen zal dit ongeveer 2 weken duren. 

Houd onze social media, nieuwsbrief en de update pagina in de gaten voor meer nieuws!

Brand bij Wovar - Update 3