Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Briefplaten

Zoekt u een mooie briefplaat voor uw voordeur? Wovar levert prachtige brievenbusplaten snel bij u thuis. Of het nu gaat om een briefplaat zwart, een briefplaat RVS of aluminium. Bij Wovar vindt u altijd een brievenplaat die bij u past. Een briefklep is een prachtige manier om een brievenbus in uw voordeur te verwerken. Op deze manier hoeft u geen apparte brievenbus te plaatsen aan de muur van uw woning. Deze brievenbusplek kunt u gemakkelijk zelf monteren in uw voordeur, of andere deur in uw woning. Ook kunt u de brievenbusplaat monteren in een paal, om op deze manier strak een brievenbus in een paal weg te werken. 

Brievenbusklep tochtklep

Wovar brievenbuskleppen zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Wilt u een grijze aluminium brievenbusklep, of toch liever een zwart gecoate variant? Wovar heeft deze en meer kleuren verkrijgbaar in verschillende varianten. Zowel brievenbusklep binnendraaiend als brievenbusklep buitendraaiend. nagenoeg iedere brievenbusklep van Wovar is voorzien van een veer. Een brievenbusklep met veer is erg handig, omdat de briefklep zichzelf weer sluit. Zo heeft u nooit een brievenbusklep die open blijft staan. Hiermee voorkomt u regen en tocht. Heeft u alsnog last van tocht bij uw inworpklep? Dan kunt u eenvoudig een tochtklep toevoegen aan de binnenkant van de deur. Deze tochtkleppen voor deurklep zijn apart verkrijgbaar en kunt u ook eenvoudig zelf monteren. Met een brievenbusklep heeft u uw brievenbuspakje meteen op de deurmat. Met deze briefplaat maakt u het de bezorger erg makkelijk qua brievenbus PostNL en alle pakket en bezorgdiensten kunnen op deze manier altijd de brievenbuspakketjes en andere post kwijt; geen overvolle brievenbus meer. 

Brievenbusklep kopen

Heeft u interesse voor een van de Wovar brievenbuskleppen? Bestel deze brievenbuskleppen van hoge kwaliteit. Wovar levert iedere brievenbusklep uit eigen voorraad. Zo kunt u snel aan de slag en heeft u snel uw eigen brievenbus gemaakt. Kies uit onze metalen brievenbusklep, aluminium brievenbusklep of rvs brievenbusklep. Voor extra veiligheid combineert u de brievenbusklep met brievenbussluiter of brievenbusklep met borstel. Met de Wovar briefklep valt u post letterlijk op de mat!