CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Damwand SchroevenDakschroevenSchroeven

Filters

Damwand Schroeven

10 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Damwand Schroeven

Deze damwandschroeven zijn gemaakt om golfplaten of damwandplaten waterdicht vast te zetten. Met de damwandschroef van Wovar zorgt u voor een stevige en waterdichte bevestiging. Damwandschroeven beschikken over een zelfborende punt en een zeskantkop met daaronder een EPDM-ring. Deze ring laat geen water door en zorgt dat het montagegat volledig wordt afgedicht. De EPDM-ring dekt het hele schroefgat af.

Damwandschroeven zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onze damwandschroeven zwart zijn het populairst. Over het algemeen zijn onze damwand schroeven 4.8 of 4.9 mm dik. Voor extra stevige montage zijn er ook damwandschroeven 6.3 mm dik. Deze zijn gemaakt van verzinkt staal en kunt u mooi afwerken met zwarte afdekdoppen. Zijn damwand schroeven niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons hele assortiment gevel- en dakschroeven

Hier vindt u onder andere golfplaatschroeven, golfplaatbouten en kleurkopschroeven voor Trespa® platen.  

Damwand schroeven hebben allemaal een handig boorpunt. Deze zelfborende punt maakt voorboren in hout en staal overbodig. Het verzinkt staal maakt onze damwandschroeven behoorlijk sterk. Gebruik altijd een goed passende dopsleutel bij het monteren van damwand schroeven. Zo voorkomt u dat damwand schroeven beschadigen en verkleint u de kans op oxidering. 

Damwand schroeven zwart (ral 9005) en antraciet (ral 7016) zijn voorzien van een hoogwaardige coating. Deze slijtvaste coating zorgt voor extra bescherming tegen roest. Ook bij deze schroeven is het van belang dat de juiste maat dopsleutel wordt gebruikt. Voor onze 6.3 mm dikke damwandschroeven kiest u voor onze dopsleutel M6, de dunnere damwand schroeven kunt u vast schroeven met onze universele doplseutel. 

Damwand schroeven kopen

Bestel damwandschroeven voordelig bij ijzerwaren groothandel Wovar. De damwandschroeven leverancier voor bedrijven en particulier. Door onze enorme voorraad damwandschroeven lukt het om vaak al de volgende dag te leveren. Bouwbedrijven, klusbedrijven en hovenierskrijgen profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting. 

Zijn damwandschroeven niet helemaal wat u zoekt? Wovar levert ook zelftappers, dakpanplaatschroeven en zelfs daktrimmen en epdm folie. U kunt ook bij ons terecht voor slotbouten, houtdraadbouten of tellerkopschroeven!