• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Deurbellen

Zoekt u naar een deurbel? Wovar heeft verschillende deurbellen in haar assortiment. Een deurbel is, naast uw deur, een voorwerp dat veel wordt gezien. Het is daarom ook belangrijk om een deurbel te kiezen welke bij de rest van uw deurbeslag past. Naast een standaard deurbel van zwart kunststof, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een luxe aluminium of RVS deurbel. Een deurbel wordt gebruikt om het signaal af te geven wanneer iemand voor uw voordeur wacht. 

Deurbellen zijn over het algemeen universeel toepasbaar. Een voordeurbel wordt eigenlijk altijd gebruikt in combinatie met een elektrisch deurbel systeem. Daarbij zijn niet alle deurbellen geschikt voor de draadloze deurbel of wifi deurbel. Hiervoor heeft u een speciale slimme deurbel nodig. Wovar levert uw nieuwe voordeurbel in heel Nederland en België vaak al binnen 24 uur!

 

8 producten
Sorteren op voorraad
1-8 van de 8 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Wovar heeft verschillende deurbellen van topkwaliteit in haar assortiment. En dat tegen een zacht Wovar prijsje. Of u nu de traditionele zwarte deurbel van kunststof zoekt, of een andere meer luxe variant. Houdt altijd rekening met de rest van het hang en sluitwerk wat op de deur te vinden is zoals veiligheidsbeslag, deurknoppen en de gebruikte scharnieren voor deuren. Maar ook briefplaten, huisnummerbordjes, deurstoppers en deurmatten zien we vaak terug bij voordeuren. Door al deze artikelen in dezelfde kleur te voeren, zorg je voor een prachtige uitstraling van de entree bij uw woning.

Voordeurbel online bestellen

Wovar levert diverse modellen deurbel drukkers direct uit eigen voorraad, waardoor u deze snel aan huis heeft. Verder voorzien wij onze klanten van duidelijke instructies, zo kunt u altijd gelijk aan de slag zonder eerst uit te moeten zoeken hoe de montage werkt. Mocht u advies nodig hebben over de bevestiging van een deurbel, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Voor de montage van een deurbel maakt u gebruik van stevige schroeven met daarbij nylon pluggen. Deze pluggen maken montage in een stenen muur mogelijk. Verder is het bij onze beldrukkers belangrijk dat het elektronische deurbel systeem al is aangesloten en er dus 2 kabels uit de muur komen. Deze 2 draden koppelt u aan de deurbel waarmee de deurbel gelijk zal functioneren.

Draadloze deurbel compleet systeem

In ons assortiment treft u een selectie aan van draadloze deurbellen. Deze sets zijn volledig compleet en perfect te gebruiken in woningen met meerdere vertrekken door de draagbare ontvangers. Dergelijke ontvangers voor uw voordeurbel werken door middel van batterijen waardoor u deze eenvoudig bij uw draagt. Een voordeurbel draadloos heeft vaak een bereik tot de ontvanger van ruim 50 meter, in sommige gevallen loopt dit bereik op tot maar liefst 75 meter (in open ruimte). U hoort het voortaan gelijk als er bezoek voor de deur staat door onze draadloze deurbellen. Bovendien is de installatie van dergelijke systemen zeer eenvoudig en wordt dit ondersteund met de handige meegeleverde handleiding.

Complete deurbel bedraad

Een alternatief voor onze draadloze deurbel systemen zijn onze complete deurbel bedraad sets. Dit zijn sets welke bestaan uit 1 beldrukker, een kabel inclusief kabelclips en een ontvanger. Deze ontvangers werken op batterijen of een transformator via de meterkast. Dergelijke systemen zijn een perfect keuze wanneer u veel tussenmuren heeft in uw woning. Het bereik van draadloze deurbellen neemt af naarmate er meer muren tussen de deurbeldrukker en de ontvanger staan. Bij een bedraad systeem heeft u hier geen last van.

Voordeurbel bestellen

Bestel uw deurbellen samen met overig hang en sluitwerk bij Wovar tegen zeer scherpe prijzen en snelle levering. Onze zakelijke klanten profiteren met een zakelijk account van nog meer voordeel zoals een vaste zakelijke korting, de mogelijkheid tot spoedlevering en een handig orderoverzicht. Twijfel dus niet langer en laat uw bouw- of hoveniersbedrijf ook genieten van deze extra voordelen door een zakelijke klant te worden.