Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:

Wovar Deurbellen

Zoekt u naar een deurbel? Wovar heeft verschillende deurbellen in haar assortiment. Een deurbel is, naast uw deur, een voorwerp dat veel wordt gezien. Het is daarom ook belangrijk om een mooie en bijpassende deurbel te nemen. Naast een standaard deurbel van zwart kunststof, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een luxe aluminium deurbel. Een deurbel wordt gebruikt om de waarschuwingstoon af te geven wanneer iemand voor uw voordeur wacht. 

Deurbellen zijn over het algemeen universeel toepasbaar. Een voordeurbel wordt eigenlijk altijd gebruikt in combinatie met een elektrisch deurbel systeem. Daarbij zijn niet alle deurbellen geschikt voor de draadloze dreurbel of wifi deurbel. Hiervoor heeft u een speciale slimme deurbel nodig. 

 

Zoekt u een deurbel? Zoek dan niet verder! Wovar heeft verschillende deurbellen van topkwaliteit in haar assortiment. En dat tegen een zacht Wovar prijsje. Of u nu de traditionele zwarte deurbel van kunststof zoekt, of een andere meer luxe variant. Denk hierbij aan een aluminium deurbel in de grijze metaalkleur, of toch voorzien van een prachtige zwarte coating. 

Deurbel online bestellen

Wovar levert deurbellen direct uit eigen voorraad, waardoor u deze snel aan huis heeft. Verder voorzien wij onze klanten van duidelijke instructies. Zo kunt u altijd gelijk aan de slag. Mocht u advies nodig hebben over de bevestiging van een deurbel, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Voor de montage van een deurbel maakt u gebruik van stevige rvs schroeven met daarbij nylon pluggen. Deze pluggen maken montage in een stenen muur mogelijk.