CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Deurbeslag RVS

48 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Deurbeslag RVS

Voor hoogwaardig RVS deurbeslag bent u bij Wovar aan het juiste adres! Wij leveren kwalitatief hoogwaardig deurbeslag gemaakt van roest vast staal. Door het gebruik van dit materiaal is doorroesten uitgesloten. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur en een prachtige luxe uitstraling bij uw entree. U maakt het geheel af met onze RVS huisnummerbordjes welke wij leveren in diverse formaten. Door ook de rest van uw deurbeslag aan te passen, zoals deurstoppers RVS, bijpassende kogelscharnieren en niet te vergeten uw raambeslag, maakt u een esthetisch mooi interieur. 

Wij leveren deurbeslag RVS en vele accessoires in heel Nederland en België! Bekijk ons complete aanbod deurbeslag op de pagina deurklinken en deurbeslag

RVS deurbeslag bij voordeur

Om eenvoudig een luxe uitstraling te krijgen van de entree van uw woning, kunt u perfect gebruik maken van RVS deurbeslag. Door het hoogwaardige roest vast staal is dit deurbeslag RVS perfect geschikt voor buitengebruik. Doorroesten is namelijk uitgesloten bij RVS deurbeslag, hierdoor geniet u extra lang van uw prachtige deurbeslag. Wilt u toch een andere uitstraling aan uw voordeur meegeven? Bezoek dan zeker onze pagina veiligheidsbeslag waarin u onder andere aluminium deurbeslag en het populaire zwarte deurbeslag aantreft. Dit zwarte deurbeslag hebben wij overigens ook in een handig overzicht staan in de categorie deurbeslag zwart.

Deurbeslag RVS onderhouden

RVS deurbeslag heeft een zeer luxe uitstraling, toch heeft het deurbeslag wel licht onderhoud nodig. Dit onderhoud kan beter worden gezien als een schoonmaakbeurt om te voorkomen dat er zogenaamde "vliegroest" kan voorkomen op uw deurbeslag. Los van vliegroest kan RVS deurbeslag ook gevoelig zijn voor vingerafdrukken en vlekken van huidvet. Maar gelukkig is dit allemaal prima te voorkomen met een zachte poetsdoek. Gebruik nooit een schuurmiddel of schuursponsen voor uw onderhoudsbeurt, de tegen roest beschermde oppervlaktehuid van het deurbeslag kan hiermee worden beschadigd waardoor uw deurbeslag alsnog gaat roesten!

De zachte pluisvrije poetsdoek maakt u even nat in een sopje met niet schurend schoonmaakmiddel. Hiermee poetst u de vlekken welke door aanraking zijn ontstaan eenvoudig weg. Bij elke aanraking komt er een klein beetje huidvet op uw deurklinken waardoor vlekken ontstaan. Gelukkig zijn deze dus eenvoudig te verwijderen.

Vliegroest op deurklinken RVS

Deurbeslag gemaakt van RVS materiaal is enkel voorzien van een roest vaste toplaag. Deze toplaag beschermd dus uw deurklinken van roest, maar wanneer de toplaag is beschadigd kan dus alsnog roest optreden. 

Dit is echter niet te verwarren met Vliegroest, dit is een roestvorming welke oppervlakkig op de deurklinken zit en dus is gaan hechten op de toplaag. De toplaag hieronder is vaak nog in perfecte conditie en beschermd uw deurbeslag alsnog perfect! Vliegroest op RVS deurbeslag is perfect te verwijderen met een niet bijtende en vooral niet schurende schoonmaakmiddel en een pluisvrije doek. Hiermee poetst u uw deurbeslag weer helemaal schoon waarna uw deurkrukken weer in nieuwstaat verkeren!

Online deurbeslag RVS bestellen

Deurbeslag RVS besteld u natuurlijk bij uw online specialist op het gebied van deurbeslag! Wij leveren tevens alle toebehoren zoals scharnieren voor deuren, deurstoppers, deurbellen, prachtige deurknoppen, fijne deurmatten, handige freesmallen en wat te denken van ons uitgebreide assortiment sloten. Hierin treft u diverse insteeksloten, zoals loopsloten en wc-sloten, praktische oplegsloten, klassieke espagnoletten en het handige alternatief namelijk kantschuiven

Steeds meer klussenbedrijven en aannemers ontdekken de voordelen van ons brede assortiment in combinatie met een zakelijke account. Met een dergelijk account profiteren zijn namelijk van extra voordelen zoals een vaste zakelijke korting op alle aankopen, de mogelijkheid tot spoedlevering en een handig orderoverzicht. Vraag vandaag nog een account aan voor uw onderneming en profiteer gelijk!