CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Poortframes zonder slotkastPoortframesPoort- en Hekbeslag

Filters

Poortframes zonder slotkast

7 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Poortframes zonder slotkast

Bent u van plan zelf een tuindeur te maken met een ijzeren deurframe? Dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Met de ijzeren poortframes van Wovar kunt u zelf bepalen hoe deze er uit komt te zien. Deze deurframes hebben geen slotkast, wilt u een frame met slotkast? Neem dan een kijkje bij onze ijzeren deurframes met slotkast. Al onze deurframes zijn 155 cm hoog, de breedtes variëren van 110 cm tot wel 150 cm. We raden u aan om de houten planken altijd verticaal te plaatsen, dit komt omdat het frame maar 155 cm hoog is. Als u de planken horizontaal monteert, krijgt u een wel hele lage tuindeur. 

Poortdeur maken

Het bekleden van uw poortframe is een stuk makkelijker dan u waarschijnlijk denkt. U heeft alleen de juiste schroeven nodig! Wij raden u aan om gebruik te maken van onze vleugelteks schroeven. Deze schroeven beschikken over een zelfborende punt, hierdoor is het voorboren van de schroef dus niet nodig. De schroeven gaan zo door het hout en het staal van uw poortframe. Voor het bekleden van uw poortframe heeft u uiteraard planken nodig. Bekijk de productpagina om erachter te komen welke planken u kunt bestellen en hoeveel u hiervan nodig heeft.

Video: hoe bekleed je een poortframe?

IJzeren deurframe kopen

Bestel uw nieuwe ijzeren deurframe bij Wovar voor de beste prijs! We leveren razendsnel in heel Nederland en België uit eigen ruime voorraad. Als u op zoek bent naar een ijzeren deurframe zonder slotkast bent u bij Wovar aan het juiste adres! Op de productpagina's vindt u uitgebreide instructies voor de montage, zodat u na levering meteen aan de slag kunt gaan met uw project! Profiteer daarnaast van extra voordelen zoals korting, een handig besteloverzicht en nog veel meer! Maak dus gauw een zakelijk account aan om te profiteren van de zakelijke voordelen!