CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Deuvels

3 producten

Deuvels

Een verbinding maken tussen twee houten objecten? Met de deuvels van Wovar zorgt u voor een stevige constructie. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf meubels in elkaar zetten met deze onzichtbare houten verbindingen. Deze ´deuvels´ zijn bij ons in verschillende maten verkrijgbaar, namelijk 6 x 30 mm, 8 x 40 mm en 10 x 40 mm. De deuvels worden geleverd per 100 stuks, zodat u gelijk voor meerdere meubels of meerdere constructies voldoende in huis hebt.

Naast deuvels kunt u bij ons ook terecht voor vele andere soorten meubelbeslag. In het assortiment vindt u onder andere meubelknoppen, meubelgrepen, meubelsloten en meubelpoten

Deuvels zijn onmisbaar als het gaat om het maken of repareren van meubels. Ze zorgen voor een stevige constructie en zijn zeer eenvoudig aan te brengen. De kleine houtverbindingen dienen in houten objecten te worden gebruikt, waarbij ze vast komen te zitten in 2 loodrechte boorgaten. Plaats de deuvels om de 3 á 4 cm en zorg zo voor een betrouwbare constructie van bijvoorbeeld een kast, stoel, of tafel.

Deuvelset

Bij Wovar koopt u deuvelsets van 100 stuks. Voor het gebruik van deuvels geven wij u graag een aantal tips. Zo is het allereerst belangrijk om de maat van de benodigde deuvels te bepalen:

  • Bij hout tot 18 mm dik gebruikt u deuvels van 6 mm dik
  • Bij hout van 18 tot 22 mm dik gebruikt u deuvels van 8 mm dik
  • Bij hout dikker dan 22 mm gebruikt u deuvels van 10 mm dik

Nog een aantal belangrijke tips:

  • Boor gaten om de 3 á 4 cm
  • Boor de gaten loodrecht tegenover elkaar
  • Maak de gaten niet dieper dan de deuvel lang is

De deuvels zijn voorzien van kleine inkepingen. Bij het gebruik van lijm zal bij het aandrukken van de deuvel de lijm in deze inkepingen worden geperst, wat zorgt voor een zeer stevige montage. U kunt direct een geschikte houtlijm meebestellen uit ons assortiment houtlijm.

Deuvels kopen

Koop uw deuvels nu voor een zeer scherpe prijs bij Wovar! Bij 5 dozen van 100 stuks profiteert u al van staffelkorting. Zo kunt u nog voordeliger meerdere meubels in elkaar zetten. Hebt u een eigen bouw- of klusbedrijf of bent u hovenier of meubelmaker? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van vele voordelen, waaronder een vaste zakelijke korting.