CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Op werkdagen besteld, in 1-2 dagen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Draadeind M16

3 producten

Draadeind M16

Deze draadeinden M16 kunt u bestellen in verzinkt staal sterkte 4.8 en 8.8. Daarnaast worden M16 draadeinden ook geleverd in roestvast staal (RVS). Deze kunnen in tegenstelling tot verzinkte draadeinden niet oxideren. Het nadeel van rvs draadeinden M16 is dat deze minder sterk zijn. Voor constructie bouwwerkzaamheden raden wij altijd aan draadeinden M16 sterkte 8.8 te kiezen. Voor het ophangen van bijvoorbeeld een verwarming of armaturen in overdekte ruimtes kunt u voor draadeinden verzinkt met sterkte 4.8 kiezen. Indien de draadeinden m16 absoluut niet mogen roesten kiest u rvs draadeinden.

Bekijk naast onze draadeinden M16 ons gehele assortiment draadeinden

Draadeinden m16 zijn lange bouten volledig voorzien van schroefdraad met een dikte van 16 mm. De lengte is 100 cm van deze m16 draadeinden. Het is mogelijk de draadeinden te verlengen met behulp van onze koppelmoeren m16. Zo verbindt u met 2 koppelmoeren eenvoudig 3 draadeinden aan elkaar.

Draadeind m16 rvs of verzinkt staal met sterkte 4.8 en 8.8 bestellen

Bestel draadeinden m16 bij Wovar voor super snelle levering in heel de Benelux. Bekijk per draadeind wanneer u profiteer van onze hoge staffelkorting. Bouwbedrijven en hoveniers krijgen extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.