Door de extreme drukte kan de levertijd 1-3 dagen zijn.
Filters openklappen:
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Draadeinden RVS

Wovar levert draadeinden RVS in veel verschillende maten. Varierend van M6 tot en met M16. Draadeinden worden ook wel draadstangen of draadankers genoemd. RVS draadeinden zijn zeer geschikt in vochte ruimtes of buiten. Draadstangen RVS zijn minder sterk dan verzinkte draadeinden. Dit komt doordat roestvast staal zachter is dan verzinkt staal.

Naar rvs draadeinden levert Wovar ook draadeinden verzinkt. Wilt u de draadeinden van 1 meter verbinden? Bestel dan onze koppelmoeren mee. Hanteer, bestellen voor 22:00 uur voor thuisbezorging de volgende dag voor alle RVS draadankers in onze webshop. Leveringen vinden ook op zaterdag plaats.

Een draadeind is een een lange bout die volledig is voorzien van schroefdraad. Wovar levert draadeinden rvs 100 cm lang. Maak uw eigen betonpoer of paalfundering met onze draadstangen. Het is niet mogelijk de draadeinden op maat te laten zagen. Vergeet niet de juiste moeren bij uw draadeinden mee te bestellen. 

Maak uw bestelling compleet door ook slotbouten mee te bestellen.

Video: Hoe verbind ik draadeinden aan elkaar?

Draadeind RVS bestellen

Bestel draadeinden RVS super voordelig bij Wovar. Uw leverancier in draadeinden, draadstangen en draadankers rvs. Profiteer van de hoge staffelkortingen en bestel minimaal 5 draadeinden verzinkt. Bestel RVS draadeinden voor de laagste prijs van A-merk Wovar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.