CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Draadeinden RVS

7 producten

Draadeinden RVS

Wovar levert draadeinden RVS in veel verschillende maten. Varierend van M6 tot en met M16. Draadeinden worden ook wel draadstangen of draadankers genoemd. RVS draadeinden zijn zeer geschikt in vochte ruimtes of buiten. Draadstangen RVS zijn minder sterk dan verzinkte draadeinden. Dit komt doordat roestvast staal zachter is dan verzinkt staal.

Naar rvs draadeinden levert Wovar ook draadeinden verzinkt. Wilt u de draadeinden van 1 meter verbinden? Bestel dan onze koppelmoeren mee. Bij bestellingen hanteren wij levering in 24 uur, voor alle RVS draadankers in onze webshop. Leveringen vinden ook op zaterdag plaats. 

Een draadeind is een een lange bout die volledig is voorzien van schroefdraad. Wovar levert draadeinden rvs 100 cm lang. Maak uw eigen betonpoer of paalfundering met onze draadstangen. Het is niet mogelijk de draadeinden op maat te laten zagen. Vergeet niet de juiste moeren bij uw draadeinden mee te bestellen. 

Maak uw bestelling compleet door ook slotbouten mee te bestellen.

Video: Hoe verbind ik draadeinden aan elkaar? 

Draadeind RVS bestellen

Bestel draadeinden RVS super voordelig bij Wovar. Uw leverancier in draadeinden, draadstangen en draadankers rvs. Profiteer van de hoge staffelkortingen en bestel minimaal 5 draadeinden verzinkt. Bestel RVS draadeinden voor de laagste prijs van A-merk Wovar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.