Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:

Wovar Ducttape

Ducttape is handig bij elke klus! Een rol ducttape kan kan natuurlijk niet ontbreken in de collectie van een echte klusser. Bij Wovar bestelt u daarom eenvoudig een rol mee bij uw bestelling. Daarnaast kunt u ook nog eens profiteren van staffelkorting wanneer u direct 5 of 15 rollen aanschaft! Zo weet u zeker dat u genoeg ducttape in huis hebt voor de komende tijd. Daarnaast is ducttape natuurlijk ook handig voor allerlei andere alledaagse bezigheden. Denk bijvoorbeeld aan het dichtplakken van dozen, tijdelijke reparaties en het bundelen van materialen.

Naast ducttape kunt u bij Wovar ook terecht voor schilderstape. Deze tape helpt u bij schilderwerk en zorgt er onder andere voor dat u in mooie strakke banen kunt schilderen.

Bij Wovar kunt u naast tape ook terecht voor purschuim, chemische ankerskit en lijm. Alle toebehoren voor het gebruik hiervan vindt u bij de accessoires

Ducttape komt bij vele klussen vaak van pas. Het is daarom slim om altijd een aantal rollen op voorraad te hebben. Met de rol van 50 meter plakt u eenvoudig kieren af, verricht u snel tijdelijke reparaties en u kunt gemakkelijk materialen bundelen. Kortom, ducttape is altijd handig!

Duct tape kopen?

Koop uw ducttape nu bij Wovar! Bij aanschaf van 5 of 15 rollen profiteert u van een aantrekkelijke staffelkorting. Zo heeft u voordelig en altijd genoeg ducttape in huis voor allerlei klussen en dagelijkse bezigheden. Bedrijven in de klus- of bouwsector en hoveniers profiteren bij Wovar van vele voordelen met een zakelijk account. Zo ontvangt u onder andere een vaste zakelijke korting en krijgt u een vast contactpersoon.

Zoekt u andere soorten tape, lijm of wellicht purschuim? Neem dan een kijkje in ons assortiment lijmen en kitten.