CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
EPDM voegbandEPDMDakbedekking

Filters

EPDM voegband

5 producten

EPDM voegband

Bent u van plan om gevelbekleding aan uw woning te monteren? Dan is het belangrijk om de houten achterconstructie goed tegen de verschillende weersinvloeden te beschermen. Met de EPDM tape van Wovar zorgt u ervoor dat het houten regelwerk goed beschermd is tegen hemelwater en vocht. Hierdoor zal het hout niet gaan rotten en vergroot u de levensduur van uw gevelbekleding!  

Zelfklevend EPDM voegband 

EPDM Celrubber is een afgeleid product van EPDM, dit is een gesloten celrubber met eigenschappen van EPDM (echter zachter) waardoor deze ideaal is voor isolatie en afdichting. Ook is deze goed bestand tegen UV-straling en waterdicht.

Het EPDM voegband van Wovar is 1 mm dik en u hebt de keuze uit de breedtes 30, 45, 60, 90 en 110 mm. Verder is deze tape zelfklevend. Hierdoor is deze zeer eenvoudig aan te brengen. U hoeft het alleen maar op maat te knippen op snijden.

Tip: Let bij het aanbrengen van de tape erop dat u een overlap van 1 cm aan beide zijden van het regelwerk aanhoudt. Zo is het hout maximaal beschermt!

EPDM tape met zelfklevende strip bestellen

Bestel zelfklevende EPDM tape voor een scherpe prijs bij Wovar! En bij een bestelling van vijf rollen of meer, maakt u al gebruik van onze aantrekkelijke staffelkorting!

Grootverbruikers, aannemers en andere bedrijven in de bouw- en tuinsector profiteren van extra voordeel wanneer ze een zakelijke klant van ons worden. Meld u zich daarom snel aan voor een zakelijk account en ontvang zo onder andere direct een vaste zakelijke korting en een handig bestel overzicht.

Naast EPDM tape kunt u bij ons ook terecht voor onder andere EPDM-folie per meter en complete EPDM-dakbedekking sets

Voor meer mogelijkheden kijkt u bij onze lijmen en kitten. Zo leveren we bijvoorbeeld ook een universele high tack kit. Hiermee maakt u binnen een paar seconden een oersterke verbinding tussen de meeste materialen.