Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Gatenzaag TCT

Zoekt u een gatenzaag TCT om een gat in hout, kunststof of baksteen te zagen? Wovar levert TCT gatzagen die gebruikt kunnen worden in hout, kunststof, gips, MDF en zachte steensoorten zoals baksteen en tegels. Een gatenzaag wordt ook vaak gatenboor genoemd. U herkent een TCT gatzaag aan de brede agressieve tanden. Deze zorgen ervoor dat u supersnel gaten zaagt. Het is belangrijk dat u deze gatenboor alleen roterend gebruikt. Dus niet kloppen! Daar kunnen deze gatzagen niet tegen.

Gatenboren in vele maten

Wovar levert TCT gatzagen in de maten 16 tot en met 60 mm. Vergeet niet gatzaaghouders apart bij te bestellen als u deze nog niet bezit. Deze staan onder bijbehorende producten. Naast gatzagen TCT levert Wovar ook gatzagen staal en gatenzagen RVS. Voor het zagen in hard steen zoals tuintegels of zelfs beton heeft u een diamanten gatenzaag nodig. Dat zijn echte gatenzagen voor steen.

Bestel een TCT gatzaag voor de laagste prijs bij Wovar. Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account. Wovar levert gatenboren uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis! Nu ook levering op maandag en zaterdag!

Veelgestelde vragen

Wat is een TCT gatenzaag?

Een TCT gatenzaag is een zaag waarmee u grote gaten kunt boren in hout, gips, kunststof en zachte soorten steen, zoals baksteen en tegels. De boor werkt als een soort centreerpunt, welke de gatzaag geleidt. U kunt bij Wovar verschillende groottes TCT zagen kopen, van 16 mm tot maar liefst 60 mm.

Hoe gebruik ik een gatenzaag?

Wij raden aan om gebruik te maken van een boormachine met veiligheidsslipkoppeling, omdat een gatzaag op slag vast kan komen te zitten in het materiaal. Een accu boor-/schroefmachine kunt u ook in de maximale slipkoppelstand zetten. Het is daarnaast belangrijk dat de zaag alleen roterend wordt gebruikt, dus zonder te kloppen. Zorg ervoor dat bij het boren de tanden gelijktijdig het oppervlak raken. Bij Wovar bestelt u naast TCT gatenzagen, ook gatenzagen speciaal voor metaal.