Wovar bevestigt het, keer op keer!
Bestel vandaag voor 16:00, morgen in huis

Grondanker 50 cm voor verankering palen

  • 8720039649491
  • Wovar
Meer dan 20 stuks nodig?
Aantal
Prijs
Korting
20 stuks
€ 155,00
2.52%
40 stuks
€ 308,00
3.14%

Waarom kiezen voor Grondanker 50 cm?

  • Voor alle formaten palen geschikt
  • Inclusief schroef en volgring
  • Sterke verankering door schijf van 10 cm

Verankeren speeltoestel

Gaat u een speeltoestel, speeltoren of andere houten constructie plaatsen? Gebruik dan deze grondanker, ook wel indraaianker genoemd, om de palen te verankeren. Hiermee zorgt u voor extra versteviging van de palen. Nadat de palen zijn geplaatst, draait u het grondanker in de grond en bevestigt deze aan de palen. Op deze manier kunt u eenvoudig een schommel of speeltoestel verstevigen. Uiteraard is deze ook geschikt voor palen van andere houten constructies en is het mogelijk zowel ronde als vierkant palen te bevestigen. 

Plaatsen van het grondanker

Om het grondanker gemakkelijk in de grond te krijgen, zit aan de onderkant een scherpe pin, hiermee steekt u deze eenvoudig in de grond. De gesplitte schijf van 10 cm zorgt ervoor dat u veel grip in de grond heeft, waardoor het grondanker gemakkelijk diep de grond in te draaien is. Voor het ronddraaien van het anker kunt u het beste een schroevendraaier of een ander lang voorwerp van zo'n 5-6 millimeter dik gebruiken. Deze drukt u door de ring, welke vastzit aan de bovenkant, waarna u het anker eenvoudig ronddraait en in de grond boort. Zorg ervoor dat er aan de bovenkant ongeveer 6 tot 7 cm boven de grond over blijft, zodat u nog genoeg ruimte heeft om het grondanker aan de paal te bevestigen. 

Vervolgens plaatst u de meegeleverde schroef door de ring en boort deze vast aan de paal. Let er hier bij op dat u de schroef aan de juiste kant door het anker heen plaatst, dus houdt de ring aan de buitenkant. Op deze manier zit het anker het stevigst vast een de paal. 

Het product is gemaakt van gegalvaniseerd metaal en zal daarom niet gaan roesten. De diameter van het grondanker zelf is 10mm. De lengte is 50cm. Gebruik voor alle palen van het speeltoestel of de constructie een grondanker. 

Volledige omschrijving

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720039649491
Barcode
8720039649491
Kenmerk
Geschikt voor ronde en vierkante palen
Kenmerk
Inclusief T-schroef en volgring
Materiaal
Gegalvaniseerd metaal
Lengte
50 cm
Kleur
Grijs
Veel gebruikt voor
Verankeren speeltoestellen
Voor 16.00 = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Vraag is verzonden

Stel uw vraag over dit product

* Verplicht

Productbeoordelingen

Uw beoordeling is verzonden

* Verplicht