CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Leren handgrepen

5 producten

Leren handgrepen

Tover uw saaie of oude meubels om tot een echte blikvanger met de leren handgrepen van Wovar. Onze leren hangrepen kunt u op twee manieren gebruiken: als horizontale handgreep of als een lus. Voeg zo bijvoorbeeld een leren lus toe aan uw ladekast en verander deze in een trendy designermeubel. In ons ruime assortiment meubelbeslag treft u ongetwijfeld een passend product aan welke volledig aansluit bij uw behoefte en interieur. Vergeet hierbij vooral niet om handgrepen te zoeken die aansluiten bij uw deurklinken en deurbeslag is ons advies. Dit zorgt voor een samenhangende uitstraling van uw interieur.

Leren handgrepen van Wovar worden binnen 1 werkdag in heel Nederland en België geleverd. Bent u op zoek naar een andere soort handgreep voor meubelen? Laat u dan eens inspireren door ons volledige assortiment meubelbeslag

Veel keuze in leren handgrepen

Naast het unieke uiterlijk van deze leren handgrepen bent u ook verzekerd van een goede kwaliteit. Het leer dat gebruikt is voor het maken van een handgreep leer is namelijk 100% runderleer dat afkomstig is uit Europa. Daarnaast is het leer zodanig gelooid dat het lang mee zal gaan.

Onze leren handgrepen hebben een formaat van 180 x 30 x 2.5 mm (lxbxd) en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zoals onder andere zwart, grijs, antraciet, cognac en bruin. 

Zwarte handgreep leer

Immens populair zijn onze zwarte leren handgrepen én de leren handgrepen cognac. Dit zijn kleuren welke in de moderne, industriële interieurs perfect passen. In dergelijke interieur inrichtingen hebben zwarte accenten vaak de boventoon. We zien in deze trend steeds vaker dat ook de combinatie met deurklinken zwart op binnendeuren snel gemaakt wordt. Dit geeft namelijk een fraai beeld door de terugkomende zwarte tinten in uw interieur. De combinatie van een zwarte leren handgreep met deurbeslag zwart is dus een goede keuze voor een industrieel interieur.

Industrieel leren handgrepen bevestigen

Om de leren handgrepen te monteren raden wij aan om M6 slotbouten te gebruiken. De slotbouten hebben een uitstraling die het beste past bij de leren meubelgrepen. Als alternatief voor de slotbouten zijn ook korte houtdraadbouten goed te gebruiken.

Voor de montage zult u één of twee gaten door de lade van uw kastdeur of lade moeten boren. Dit is afhankelijk van de manier waarop u de leren handgreep wilt monteren: voor een horizontale greep hebt u twee gaten nodig en voor een lus hebt u maar één gat nodig. Gebruik voor het boren van de gaten een hardhoutboor 6 mm.

De handgrepen van leer zijn eenvoudig te monteren. Hieronder vindt u een kort stappenplan.

Stap 1: Bepaal de positie van de meubelgreep
Stap 2: Markeer de schroefgaten
Stap 3: Boor de gaten volledig door het frontje wanneer u slotbouten gebruikt óf met een boortje van 4 mm voor gebruik van de houtdraadbouten
Stap 4: Schroef de leren meubelgreep vast op uw meubel

Nu bent u klaar om de genieten van uw stijlvolle meubelgreep en omgetoverde meubel. Gaat u uw meubel helemaal opknappen? Bekijk dan ook onze industriële meubelpoten voor een perfecte combinatie met uw nieuwe leren handgreep.

Leren handgrepen bestellen

Bestel de leren handgrepen vandaag nog bij Wovar voor een scherpe prijs. En hebt u een bouw- of klusbedrijf of bent u een hovenier? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en geniet van extra voordelen zoals een zakelijke korting.

Bent u op zoek naar een andere soort handgreep? Bekijk dan ook onze handgrepen en kastknoppen. Of laat u eens inspireren door ons volledige assortiment. Hier vindt u onder andere ladegeleiders, magneetsluitingen, kogelsnappers, meubelsloten en tafelpoten