Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:

Wovar Leren Handgrepen

Geef uw meubels een unieke en stijlvolle uitstraling met de leren handgrepen van Wovar. Wanneer u voor deze handgrepen kiest, kiest u voor kwaliteit. Onze handgrepen zijn namelijk gemaakt van 100% rundleer en is afkomstig uit Europa. Daarnaast is het leer op een semi-plantaardige wijze gelooid. Dit zorgt ervoor dat de handgrepen duurzamer zijn en dus langer mee gaan.

Leren handgrepen van Wovar worden binnen 1 werkdag in heel Nederland en België geleverd. Bent u op zoek naar een andere soort meubelgreep? Bekijk dan ook onze meubelgrepen en meubelknoppen. Of laat u eens inspireren door ons volledige assortiment meubelbeslag.

 

 

De leren handgrepen zijn 18 cm lang, 3 cm breed, 2.5 mm dik en worden ze geleverd in 5 verschillende kleuren. Dit zijn zwart, grijs, antraciet, cognac en bruin. 

Voor een mooie afwerking van deze handgrepen raden wij dan ook aan om onze M6 x 30 mm slotbouten te gebruiken. Voor de montage van deze meubelgreep zult u één of twee gaten (afhankelijk van de door u gekozen stijl) door de deur of lade moeten boren. Hier kunt u onze 6 mm hardhoutboor voor gebruiken. De schroeven zijn 30 mm lang, dus let er wel op dat de deur of lade niet dikker is dan 25 mm.

Montage van leren handgrepen

De handgrepen van leer zijn eenvoudig te monteren. Hieronder vindt u een kort stappenplan.

Stap 1: Bepaal de positie van de meubelgreep
Stap 2: Markeer de schroefgaten
Stap 3: Boor de gaten voor
Stap 4: Schroef de leren meubelgreep vast
Stap 5: Geniet van uw stijlvolle meubelgreep

Leren handgrepen bestellen

Bestel de leren handgrepen vandaag nog bij Wovar voor een scherpe prijs. En hebt u een bouw- of klusbedrijf of bent u een hovenier? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en geniet van extra voordelen zoals een zakelijke korting en vast contactpersoon.

Bent u op zoek naar een andere soort handgreep? Bekijk dan ook onze meubelgrepen en meubelknoppen. Of laat u eens inspireren door ons volledige assortiment meubelbeslag. Hier vindt u onder andere ladegeleiders, magneetsluitingen, kogelsnapperskistsluitingen, meubelsloten en meubelpoten.